Nagyon nagy szükségem lenne egy két válaszra.! A barátnőmet hogy felejtsem el?
Ugy kezdődött az egész, hogy összejöttem a volt barátnőmmel, és hát sajnos egy buliban tul sokat ittam..és megcsaltam..még nagyon friss volt a kapcsolatunk, ezért megbocsájtott...de rá két hónapra, sajnos megint megtettem..ráadásul egy olyan lánnyal akit előtte nagyon szerettem...ezt a lányt(akit sajnos megcsaltam) nagyon szerettem/szeretem még most is..És egyszerűen hogy felejtsem el? Reménytelen már az eset...Habár olyanokat ír nekem facebook-on, hogy lehet, hogy megtudna nekem bocsájtani, csak vissza kéne szereznem a bizalmát, és ehhez hasonlók, de én nem látom sok értelmét. Mióta szakítottunk, találkoztunk, párszar, és szinte az összes találkozásnál, megcsókoltam, de semmi. Álítása szerint szeret..És én el is hiszem neki. Mert érzem, hogy szeret.És én is nagyon szeretem..És tuom hogy én voltam a hülye.! De nemtudom mit tegyek. Hogyan felejtsem el.? Valaki help. Nagyon...Nagyon szenvedek miatta..Naponta sírok, fiú létemre..amit nem tagadok..Sokszor meg akartam halni, mert értelmetlennek találtam az életemet, a lány nélkül..
Értelmes válaszokat kérek
Nem vagyok emo-s
16/F
"Nagyon...Nagyon szenvedek miatta..Naponta sírok, fiú létemre..amit nem tagadok..Sokszor meg akartam halni, mert értelmetlennek találtam az életemet, a lány nélkül.."
Akkor miért csaltad meg?
"Habár olyanokat ír nekem facebook-on, hogy lehet, hogy megtudna nekem bocsájtani, csak vissza kéne szereznem a bizalmát,"
Ha hagyja, hogy megcsókold, akkor nyilván nem vagy közömbös neki. Meg amit írtál, hogy vissza kéne szerezned a bizalmát... hát hajrá. Ne keseregj, hanem tegyél érte.
Most olyannak tűnik a kérdésed, mikor a munkanélküli ül az ágyon, siratja a sorsát, de soha egy hirdetést se olvas el, soha nem érdeklődik munka után.
Csak sírsz, ahelyett, hogy cselekednél. Mindent úgy kell csinálni, hogy elkezdjük.
Ne csald meg többet! Eddig se kellett volna, de hisz ezt már érzed.
Akkor se értelek... Ha szeretünk valakit, akkor nem csaljuk meg, még bosszúból sem.
Azt írod, hogy szeret téged és te is szereted őt. Akkor miért akarod elfelejteni? Miért nem jöttök össze újra?
Ezt elszúrtad.
Sírjál csak hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!