Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy szükségem lenne...

Nagyon nagy szükségem lenne egy két válaszra.! A barátnőmet hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Ugy kezdődött az egész, hogy összejöttem a volt barátnőmmel, és hát sajnos egy buliban tul sokat ittam..és megcsaltam..még nagyon friss volt a kapcsolatunk, ezért megbocsájtott...de rá két hónapra, sajnos megint megtettem..ráadásul egy olyan lánnyal akit előtte nagyon szerettem...ezt a lányt(akit sajnos megcsaltam) nagyon szerettem/szeretem még most is..És egyszerűen hogy felejtsem el? Reménytelen már az eset...Habár olyanokat ír nekem facebook-on, hogy lehet, hogy megtudna nekem bocsájtani, csak vissza kéne szereznem a bizalmát, és ehhez hasonlók, de én nem látom sok értelmét. Mióta szakítottunk, találkoztunk, párszar, és szinte az összes találkozásnál, megcsókoltam, de semmi. Álítása szerint szeret..És én el is hiszem neki. Mert érzem, hogy szeret.És én is nagyon szeretem..És tuom hogy én voltam a hülye.! De nemtudom mit tegyek. Hogyan felejtsem el.? Valaki help. Nagyon...Nagyon szenvedek miatta..Naponta sírok, fiú létemre..amit nem tagadok..Sokszor meg akartam halni, mert értelmetlennek találtam az életemet, a lány nélkül..

Értelmes válaszokat kérek

Nem vagyok emo-s

16/F

2011. dec. 26. 23:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Én is ezzel a gondolattal élek, és ezért akarom elfelejteni.
2011. dec. 26. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem is azon akadt meg a szemem hogy te bementél ő meg kint maradt... mért nem maradtál vele? akkor talán most más lenne a helyzet....
2011. dec. 27. 00:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez az egész nem úgy volt...bulizni mentünk...és megbeszéltük h talizunk, de nem engedték be..és messze lakik tőlem..jó..kb 1 órára, de akkoris.
2011. dec. 27. 12:33
 14/15 anonim válasza:
irj egy könyvet. vagy művèszkedj. nehagyd magadnak hogy eszedbe juthasson
2011. dec. 28. 22:10
 15/15 anonim válasza:
Nem érdemes miatta sírnod.Nem szeret. le lehet abból venni ,hogy nem fogadott vissza. add fel. felejtsd el! bulizz.flörtölj kedvedre hátha valaki megfog.
2012. ápr. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!