Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kai10 kérdése:
Mit csináljak? Hogy felejtsem el? Vagy hogy csábítsam magamhoz?
Figyelt kérdés
2,5 éve szeretek volt fiú osztálytársamat.(Azért csak volt, mert most ballagtunk).Elvileg most járunk, de ő más lányoknak ír olyan dolgokat, amiket talán nekem kellene... (pl. ezeket írta: csak az enyém, vagy nem adlak senkinek) Illetve megígérte, hogy amint bejön városba(falun lakik) velem találkozik először. Ehelyett egy másik lánynak könyörgött(szó szerint), hogy menjen be vele a városba. Miután a csaj nemet mondott nekem küldött egy sms-t hogy 3-kor menjek be... Szinte parancs volt. (Bemenni nem tudtam, mert a testvéremre vigyáztam.)Amúgy ebben a 2 és fél évben volt minden... Fogta a kezem, puszit adott, megölelt...stb... és ha úgy tartotta kedve akkor velem volt.Mikor beszélgetünk facebook-on ( ha én nem írok neki, akkor nem beszélünk...) nem egészen úgy beszél velem mint ahogy a barátnőjével kellene, hanem inkább úgy érzem fölösleg vagyok neki. ( vannak kivételek..szerintem kedvfüggő).Ő azt mondja szeret,de nagyon nem úgy viselkedik...Minden szembejövő lánnyal leáll.. 1000x megbocsátottam már neki, és ahogy magam ismerem még 1000x megbocsátanék neki akármit tenne... (akkor is megbocsátottam neki, mikor egy másik lánnyal smárolt előttem..pedig jártunk, de nem zavarta) Szóval most úgy áll, hogy én visszavonhatatlanul szeretem és odavagyok érte.. Ő meg kedvtől függően "szeret". Segítsetek... Mit csináljak..? Nagyon szeretem! :(2012. júl. 4. 22:33
1/10 anonim válasza:
Ez a srác kihasznál téged. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, és felejtsd el.
2/10 anonim válasza:
hagyd ott és keress egy olyan fiút aki megbecsül, és nem megaláz. ennél tartsd többre magad. nem ezt érdemled.
3/10 anonim válasza:
Bolond vagy, ha vele akarsz maradni. Szerintem ő nem gondolja ezt az egész "kapcsolatot" annyira komolynak, mint te.
4/10 anonim válasza:
Nem úgy szeret téged, ahogy te őt. Felejtős :(
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lenne esetleg valami tipp, hogy hogyan felejtsem el?:$
2012. júl. 5. 11:23
6/10 Pantika válasza:
Nekem van!PL propály más fiúkkal is járni vagy nebeszelj vele egyébb tippem nincs
7/10 anonim válasza:
Töröld ki mindenhonnan,és legyél a barátaiddal.Ilyen egyszerű.:)
8/10 anonim válasza:
Mi az, hogy propály? XDDD Az milyen állat? :D
Bocsi... csak ilyen szót még életemben nem láttam! :D (De gondolom azt akartad írni, hogy "próbálj".)
Hogy ne csak offoljak:
Szerintem is felejtsd el, legyél a barátaiddal, találj valami hobbit, sportot, ami lefoglal és elvonja a figyelmedet.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és a segítséget!
2012. júl. 5. 16:37
10/10 anonim válasza:
én magamat ismerve ugyan azt csinálnám mint ő veled más pasikal flörtölnék meg ilyesmi és meg nézném mit reagál :DD de amugy tényleg ki használ téged :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!