Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arnold1987 kérdése:
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 1 hónapig együtt voltam, jó volt minden, mégis visszament az exéhez. Én mégsem tudom feledni. Sokszor felhívnám, írnék neki, mennék hozzá. Nagyon beleszerettem. Tudom, hogy nem lenne szbad keresnem és nem is teszem, de szinte minden éjjel róla álmodom.2012. júl. 5. 08:39
1/4 anonim válasza:
ismerkedj másokkal. én az exeimet úgy felejtem el, hogy a rossz tulajdonságaikat megkeresem, és ha sokat találtam, már magam sem akarok vele együtt lenni. ajánlom neked is aztán ugorj és járj valaki mással. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán megy az ismerkedés... :(
2012. júl. 5. 08:44
3/4 Bebo88 válasza:
Hát van ez így csajokkal, fiúkkal is, menekülnek egy másik kapcsolatba. A volt csajod nem zárta le az előzőt. csunyán átvágott...szóval ne gondolj rá, nem érdemli meg. Élj a hobbidnak, haverozzál, csajozzál. Menj le a strandra élvezd a nyarat!
4/4 cnt válasza:
Enis igy vagyok.! Kivulrol mosolygok belulrol sirok.Csak hogy a masik lassa hogy felejtem.De megsem megy.Hiaba nezem a rossz tulajdonsagait ugy is szeretem.
Nekem az segitett egy kicsit hogy sok mindenkivel beszelgetek,hulyeskedek es akkor nem gondolok ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!