Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavarna?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyik facebook-os oldal fényképét osztotta meg ma. A képen egy srác van, akinek mell és hasizmait látni lehet, de van rajta ing, csak kigombolva. Féltékeny típus vagyok igaz. Igaz, hogy nem ismeri a srácot, de szerintem akkor se normális, hogy idegen férfiak fényképét osztja meg valaki, akinek barátja van.

Az gáz, hogy ez nagyon zavar engem? Vagy manapság az ilyesmi normálisnak számít?

Válaszokat előre is köszönöm!

2012. júl. 5. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
engem is zavarna
2012. júl. 5. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
na látod ez engem is kimondhatatlanul zavar, persze lehet hogy egy kicsit féltékeny vagyok
2012. júl. 5. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
nem normális,rá van izgulva más pasira.
2012. júl. 5. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Revans, amiért lájkolod a fürdőruhás bombacsajok sárbirkózós képeit?

Nálunk amúgy ilyesmikből nincs gond. Bár nem posztolgatunk ki semmit barátommal, mert lesz.rjuk, de annyira nem érdekel ha megnézi a többi csajt, őt se ha én a többi pasit.

Hűségesek vagyunk,csak nem vakultunk meg.

21L

2012. júl. 5. 18:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Egyébként én nem szoktam lájkolni a "fürdőruhás bombacsajok sárbirkózós képeit"

Az egy dolog, hogy megnézi, azzal nincs bajom, csak azt nem értem, miért kell ezt mindnekivel megosztania, mikor barátja van.

2012. júl. 5. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Te nem szoktál más nőket nézegetni az utcán? Épp itt írták nekem az előbb, hogy a hapsiknak még a pö.csük is automatikusan feláll egy jó nőre. Persze mi, nők ezt tűrjük és fogadjuk el. Ti meg ilyen apróságokon balhéztok.
2012. júl. 5. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Engem zavarna.Én is elkezdeném a lányok képeit megosztani.

Ne játszunk már lipityókát..Ha ő elmegy 3 méterre akkor én is megtehetem.Lényeg, mindenki annyit csináljon, amennyi fordított esetben őt sem zavarná..

2012. júl. 5. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 19:01

Ha a lányt sem zavarja fordított esetben, nem esik neki rosszul akkor nem baj.Viszont ha igen, akkor milyen az, hogy megoszt mindenféle fiúkról fényképet?:)

2012. júl. 5. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Komoly hogy minden srácot zavarna, bezzeg ha egy lány tette volna fel a kérdést akkor rögtön jönnének a kommentek hogy "hűséget fogadott nem vakságot -.-" "nemmindegy miket néz?" stb...

szánalom :D

amúgy Kérdező, nincs jelentőssége. Lehet hogy be sem jön neki, csak maga a kép, és tőled is várna egy ilyet, de nem meri megmondani :D Ha nagyon zavar kérdezz rá.

2012. júl. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!