Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavarna ez vagy én reagálom túl?
A barátnőm minden szombaton elmegy kosármeccsre, mert ő nagy szurkoló, elmegy akár az ország másik végébe is. Nem érti meg, hogy szeretném vele tölteni a szombat estéket.
Ha meg helyben van meccs mennek utána a haverokkal bulizni. Mondta, hogy menjek velük én is a buliba, de úgy érzem nem illek bele abba a társaságba, mert nem tudok a témához hozzászólni.
Most akkor a kosár fontosabb neki, mint én? Miért nem tud legalább egy-egy meccset kihagyni?
18/F, 17/L
Megértelek. Engem is zavarna. De ennek fényében úgy keresek párt, hogy ezt a dolgot is figyelembe veszem.
Szóval, hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, engem is zavarna. De nyilvánvalóan mások véleménye nem fog segíteni a te problémádon.
Szerintem mond meg neki hogy minden második hétvége a TIED.
plusz havonta te is elmehetsz egyszer biztos találtok közös témát.
Én már csak azért is elmennék vele bulizni hogy leellenőrizzem nincs-e valamelyik haverral túl jóban...
szerintem ez normális kompromisszum vagy NEM?
NE legyél már PAPUCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!