Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Vagy mást is zavarna ha a barátja azt mondogatná hogy neki bizony más lány is tetszik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 21:55
1/4 anonim válasza:
az lenne a nem normális dolog, ha az ilyen nem zavarna..
2/4 anonim válasza:
A te barátod valóban nem gondol téged komolyan.
Mondd meg neki, hogy valójábean neked is tetszik egy csávó...és nagyon...
Nem lehet h le akar koppintani?
3/4 anonim válasza:
ez nagyon gerinctelen szerintem is...szeret téged ez a fiú??
4/4 anonim válasza:
én is hallok néha ilyet a barátom szájából.. többször elhatároztam neki, hogy szólok, hogy zavar, de ezen kívül tudom hogy nagyon szeret, és valószínűleg több bajt okoznék ezzel, mint hasznot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!