Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalás?
Figyelt kérdés
van egy srác aki már évek óta udvarolt.
most neki van bnője, nekem nincs barátom.
és a lényeg, hogy mostanában írja a fiú, hogy mennyire átölne, mennyire vágyik a társaságomra és élőben szintén ölelget, meg mondogatja, hogy mekkora hatással vagyok rá...és nekem ez mind jól esik és most össze is jönnék vele, de a barátnője?? ti mit gondoltok, kerhetem tőle, hogy szakitson a lánnyal? vajon össze jönne velem? vélemenyek?
2012. júl. 5. 13:52
2/12 A kérdező kommentje:
de minden nap keres a srác...tetszhetek még mindig neki?
2012. júl. 5. 13:56
3/12 A kérdező kommentje:
a csaj még fiatalabb nálam is,2 évvel, a srác meg 23. én 18
2012. júl. 5. 13:58
6/12 anonim válasza:
Önts tiszta vizet a pohárba, közöld vele, hogy te úgy nem mész bele egy kapcsolatba, ha közben neki lezáratlan dolgai vannak. Más kérdés, hogy akarsz-e egy olyan sráccal foglalkozni, akiről (így már) tudod, hogy hajlamos egy meglévő kapcsolatból ki-kinézegetni.
7/12 anonim válasza:
Kérni nem kérheted, de azt közölheted vele nyíltan, hogy addig ne ölelgessen, amíg barátnője van.
Szerintem az ölelés nem megcsalás, max. lelkileg az, ha közben rád vágyakozik a nője mellett, de elég gázos.
8/12 anonim válasza:
Hagyd ezt a srácot,veled is ezt csinálná.
9/12 anonim válasza:
csak szimplán mondd neki hogy nem mész bele komolyabb dolgokba mert ott a barátnője.és ezzel már döntésre van "kényszeritve"!
10/12 anonim válasza:
Az biztos, jól tolja a srác, tuti fűz még pár csajt ti rajtatok kívül is. Tud élni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!