Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lesmárolt egy srác jóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesmárolt egy srác jóba voltam veled de nem gondoltam volna, h többet is akar. Van barátom, hogy tudnám elmondani neki? nagyon félek!

Figyelt kérdés

ismerösömmel találkoztam beszélgettünk nevetgéltünk elvoltunk de én nem szürtem le semmi konkrétat , h többet akarna ... lesmárolt aztán kb ez egy szárja puszi sikerült... azóta minden nap ez kinoz (egy hete történt)

de nem merek a barátommal beszélno erröl nagyon félek töle , h mit szol hozzzá mert nem akarom elvesziteni mert számomra ö a tökély:)

2012. júl. 1. 01:19
1 2
 1/19 WhiteLabel ***** válasza:
talán előtte kellett volna gondolkodni...
2012. júl. 1. 01:20
 2/19 A kérdező kommentje:
váratlanul ért ez az egész magához huzot is lesmárolt de nem hagytam neki utána aznnal ott is hagytam
2012. júl. 1. 01:22
 3/19 anonim ***** válasza:

és mi lesz akkor, ha elmondod?

vagy ne agyalj rajta.

2012. júl. 1. 01:22
 4/19 A kérdező kommentje:
félek tegnap probáltam neki elmondani de egyszerüen meg se tudtam szolalni :/ szerintetek hogy mondjam el neki ?
2012. júl. 1. 01:25
 5/19 anonim ***** válasza:
-képzeld, lesmárolt egy ismerősöm, de elküldtem a francba!
2012. júl. 1. 01:28
 6/19 anonim ***** válasza:

emberismeret kb nulla.

amúgy meg ha barátod van,mit legyeskednek körülötted bikák?

a te hibád.

töröld az életedből,még a fészről is a csótányt.

2012. júl. 1. 01:30
 7/19 anonim ***** válasza:
32%
egyik ismerősöm lesmárolt, egyből full nedves lett a puncim, és rohantam is haza maszturbálni, mert ha vele maradok ott helyben megerőszakolom
2012. júl. 1. 01:31
 8/19 A kérdező kommentje:
róbert ? neked volt barátnöd
2012. júl. 1. 01:33
 9/19 A kérdező kommentje:
es nem tudok mást tenni , körülvesznek ilyen hülyék .. öket távol tudtam tartani de ö eddig semmiilyet nem mondott h szép vagyok stb ... egy csepp boldogság légyszi értelmesebb választ irj mert szerintem ennek semmi köze sincs a kérdésemnek
2012. júl. 1. 01:35
 10/19 anonim ***** válasza:

nem értelek, az utolsó hozzászólásom az volt, amit a barátodnak kell mondani.

nyomtasd ki, hátha elfelejted!

2012. júl. 1. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!