Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lesmárolt egy srác jóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesmárolt egy srác jóba voltam veled de nem gondoltam volna, h többet is akar. Van barátom, hogy tudnám elmondani neki? nagyon félek!

Figyelt kérdés

ismerösömmel találkoztam beszélgettünk nevetgéltünk elvoltunk de én nem szürtem le semmi konkrétat , h többet akarna ... lesmárolt aztán kb ez egy szárja puszi sikerült... azóta minden nap ez kinoz (egy hete történt)

de nem merek a barátommal beszélno erröl nagyon félek töle , h mit szol hozzzá mert nem akarom elvesziteni mert számomra ö a tökély:)

2012. júl. 1. 01:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
bocsi azthittem még irtál saját tapasztalatot :S bocsi :S nagyon szépen köszönöm a hozzászolásodat :)
2012. júl. 1. 01:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért a kérdező hibája az, amit a pasi tett? Feltételezzetek egy kevés cselekvőképességet a férfiak részéről is.
2012. júl. 1. 01:41
 13/19 A kérdező kommentje:
köszi a megvédést :) magához huzott és lekapott ..szoval nem tudom miért az én hibám lehet tényleg rossz ember ismerö vagyok de sohasem csalnám meg a barátom :)
2012. júl. 1. 01:43
 14/19 anonim ***** válasza:

azért az ő hibálya,mert gondolom,akkor akciózott a gyerek,amikor ketten voltak,nem mindenki előtt.

és itt már jöhetnek a kérdések.

mit keresett egy fószerral,aki nem a barátja?

miért voltak kettesben?

hogy nem vágta,hogy egy férfi,miért keresi a társaságát?

alap,hogy egy férfi sem barátság célból ismerkedik,tart fent kapcsolatot nőkkel.

ha meg ennyire naiv,vagy ennyire tetszik neki,hogy körbeugrálják az udvari bolondok,akkor az az ő hibája.

2012. júl. 1. 01:46
 15/19 A kérdező kommentje:
az igaz h kettesben voltam de más barátaimmal is szoktam kettesben lenni ... aki nem csinál semmi ilyemsit ! szoval nem tudom de oké lehet h hibáztam de most nem ez a kérdés hogyan tudnám jová tenni , és meg mondani a barátomnak ?
2012. júl. 1. 01:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Én például jóhiszeműen az embert látom férfiban is, nőben is, akivel lehet barátkozni, szocializálódni vagy egyszerűen udvariasnak lenni anélkül, hogy elkezdene erőszakoskodni.
2012. júl. 1. 01:54
 17/19 anonim ***** válasza:
"Vele inkább ne szervezzünk több közös programot, a múltkor letámadott." Ha van olyan elmebeteg, hogy téged hibáztasson, előbb-utóbb mellette sem leszel biztonságban.
2012. júl. 1. 01:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Én aztán komolyan veszem a megcsalást, nálam nincs második esély, de szerintem ezt nyugodtan mond el, nem a te hibád végülis.

Mondjuk nagyon rosszul érezném magam, de te ellenkeztél, azt meg nem lehet elvárni, hogy mátrixosan elhajolj.

Az más kérdés, hogy a srácból sok minden nem maradna ezek után.:)

25f

2012. júl. 1. 08:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha nem smroltál vissza, akkor mi miatt aggódsz?

Hogy egy kanos haverod lesmárolt?

Örülj neki, hogy nem itatott le, és rakott meg :D

Azt milyen lenne kimagyarázni...

Másnap reggel egy bokor mellett ébrednél gcis bugyival a szádba...

2012. júl. 2. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!