Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesmárolt egy srác jóba voltam veled de nem gondoltam volna, h többet is akar. Van barátom, hogy tudnám elmondani neki? nagyon félek!
ismerösömmel találkoztam beszélgettünk nevetgéltünk elvoltunk de én nem szürtem le semmi konkrétat , h többet akarna ... lesmárolt aztán kb ez egy szárja puszi sikerült... azóta minden nap ez kinoz (egy hete történt)
de nem merek a barátommal beszélno erröl nagyon félek töle , h mit szol hozzzá mert nem akarom elvesziteni mert számomra ö a tökély:)
azért az ő hibálya,mert gondolom,akkor akciózott a gyerek,amikor ketten voltak,nem mindenki előtt.
és itt már jöhetnek a kérdések.
mit keresett egy fószerral,aki nem a barátja?
miért voltak kettesben?
hogy nem vágta,hogy egy férfi,miért keresi a társaságát?
alap,hogy egy férfi sem barátság célból ismerkedik,tart fent kapcsolatot nőkkel.
ha meg ennyire naiv,vagy ennyire tetszik neki,hogy körbeugrálják az udvari bolondok,akkor az az ő hibája.
Én aztán komolyan veszem a megcsalást, nálam nincs második esély, de szerintem ezt nyugodtan mond el, nem a te hibád végülis.
Mondjuk nagyon rosszul érezném magam, de te ellenkeztél, azt meg nem lehet elvárni, hogy mátrixosan elhajolj.
Az más kérdés, hogy a srácból sok minden nem maradna ezek után.:)
25f
Ha nem smroltál vissza, akkor mi miatt aggódsz?
Hogy egy kanos haverod lesmárolt?
Örülj neki, hogy nem itatott le, és rakott meg :D
Azt milyen lenne kimagyarázni...
Másnap reggel egy bokor mellett ébrednél gcis bugyival a szádba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!