Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menthető meg?
nem bírtam végigolvasni ezt a regényt, bocs.
Értelme se sok lett volna.
Addig jutottam el, hogy mindenért le vagy baszva, és mindent Te csinálsz - ő meg csak fikázni tud.
Ebből a kapcsolatból max. idegösszeomlást lehet részedre kihozni, úgyhogy tedd ki a szűrét, amilyen gyorsan csak lehet!
Fúúú, lemerném fogadni, hogy ha nem hagyom ott a volt páromat, akkor velünk is ez lenne. Nagyon hasonló a helyzet, amiben én voltam, de az én szülinapomat, névnapomat, jó napjaimat szinte mindig elrontotta. Tehát én nem csak egy szülinapomat siratom miatta.
Nem sok esélyetek van:/
Őt pedig nem fogod tudni megváltoztatni. Én is próbáltam a páromnak elmagyarázni a legtöbb ember számára egyértelmű viselkedési normákat, de sikertelen volt. :/
Mi nem egy háztartásban éltünk, azért mondtam, hogy csak hasonló volt a helyzet, de nem ugyan az.
előző voltam
Hát öregem, rohadtul utálom én itt azt olvasni, amikor vadidegen emberek írkálják számukra ismeretleneknek, hogy hagyd ott, találsz jobbat, stb, de azt hiszem, hogy most én is ezek soraiba lépek.
Konkrétan mit is akarsz te itt megmenteni ebből a kapcsolatból? Megjegyzem, ez nem is kapcsolat (bár lehet, hogy csak én látom így), sokkal inkább kihasználás és rabszolgatartás. Mi az már, hogy a szemedbe vágja, másnál se csinált semmit és mégis szerették??? O.o Meg hogy mindenkitől megkapott mindent, mindent megvettek neki... Könyörgöm, ha EZ nem kihasználás, akkor mi? Kényelmes élete van melletted, a jelek szerint, és még ő szivat téged?!
Gondolom, a kapcsolatotok elején, amikor beleszerettél még nem ilyen volt, és te azt az állapotot szeretnéd visszaállítani, ha jól tévedek. Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, de ha már együtt éltek, biztos, hogy nem csak pár hónapja jártok. Ennyi idő bőven elég, hogy kimutassa a foga fehérjét, és a kezdeti "teszem a szépet, hogy nehogy megbántsam" dolog már rég elmúlt. Sajnos az a sanda gyanúm van, hogy amíg össze nem költöztetek és együtt töltöttetek némi felhőtlenül boldog időt, addig többé-kevésbé megjátszotta magát.
Mélységes felháborodást érezni a mondókádban (megjegyzem, jogosat), és persze látni is rajtad, hogy neked ez nem tetszik, bánt, megalázó számodra, stb. Azt nem fogom kétségbe vonni, hogy szereted, hiszen ha még így is a kapcsolat javítására próbálsz meg koncentrálni, egyértelmű a dolog.
Annyi tippet tudnék mondani, hogy köss vele alkut: akkor veszel meg neki valami szépet, ha pl részt vesz rendesen a házimunkában, nem csak néhanapján. Állj ki magadért, te vagy a férfi, szólj rá, hogy most hallgasson végig, és mondd el neki is azt, amit ide leírtál. Tedd hozzá, hogy még ha ő nem is így látja a dolgokat, te akkor is így érzed magad, és kérd, hogy vegye elő a jobbik énjét, és próbáljon meg tenni valamit, mert neked ez így nagyon rossz, és ha még tovább folytatódik a dolog, ennek szakítás lesz a vége. Hiszen még nem vagy olyan öreg, hogy egy ilyen fúria mellett kösd le az életed.
És igen, két emberen áll ez is, de ha ő nem akar ezen a helyzeten változtatni, kénytelen leszel drasztikus lépésekhez folyamodni.
Remélem, valamelyest segíthettem, és hogy majd sikerrel jársz a kapcsolat megmentésében. :)
Végig olvastam mind a tied és az előző hozzászólókat is. Mivel a te külső és belső lehetőségeidet nem ismerjük csak azt amit felvázoltál ebből is elég egyértelmű tanácsot tudunk adni.
A probléma azért nálad is jelen van mert nem vele beszéled meg ezeket hanem ide írod továbbá ez nem kapcsolat. Ez úgy FOS ahogy van te meg birka vagy, hogy nem mondod meg neki most azonnal, hogy viszlát pakoljon össze. Most az egyszer kemény férfiként mond ki, hogy vége de ezzel nem fog lezáródni mert az ilyen zaklatni fog de te már eleve gazdag lettél egy nagy tapasztalattal amit a következő, és talán igazi nőnél már odafigyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!