Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felmelegítve csak a töltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó kategória, párom most szerelmes, én most nem. Teendő? 19/L

Figyelt kérdés
Olyannal beszélgetnék erről, akinek van tapasztalata ilyen téren..
2012. júl. 5. 00:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam felnőttnek, de ha mostanság a 13 évesek a tinik, akkor én nem szeretnék abba a kategóriába tartozni.. Nem arról van szó, hogy 1 hete vagyunk együtt, 9 hónapja már, és előzőleg 3 éve voltunk pár hónapot együtt. De azért köszönöm a kommented, kedves utolsó, csak talán nem kellene egyből ilyen trágár szavakat használni.
2012. júl. 5. 01:10
 12/15 anonim ***** válasza:
jól vagy már a mondásaiddal, ne legyen pasid amíg élsz és nem lesz ilyen problémád
2012. júl. 5. 01:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazad van teljesen, ez a lehető legjobb megoldás.
2012. júl. 5. 01:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Tévedés,mert a felnőtteknél is ugyan úgy előfordul. Erre pl én is példát tudok szolgáltatni. 1év 3 hónapig voltunk először együtt, aztál fél évet külön töltöttünk. Rengeteg veszekedés, hazugság és problémát próbáltunk megoldani, de nem mindegyiket sikerült. Próbálkoztunk mással is, de rá kellett jönnünk, hogy mi együtt vagyunk teljesek, aztán újra összejöttünk és ennek már lassan 2 éve.
2012. júl. 5. 07:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Felnőttekre is igaz a mondás.

Én is melegítettem káposztát.

Nem volt sikeres.

Jól odaégett.

2017. dec. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!