Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyszerre két lány szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két lány szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Egyszerre két lány szerelmes belém, és én is szerelmes vagyok mindketôbe. Az elsô lány ott állt mellettem a legnagyobb sz*rban is, de túl sok a vita, és ez megvisel. A második lány szintén kiállt mellettem abban a helyzetben, neki is sokat köszönhetek. A masodik lannyal még csak most kezdõdne a kapcsolat, de helyesebb döntésnek tartom az elsô régebb ota tarto kapcsolatot. Viszont nem akarom megserteni a masodikat. Mit tegyek?

2012. júl. 4. 07:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez így nulla információ, írd le bővebben az egészet!
2012. júl. 4. 07:22
 2/10 A kérdező kommentje:
A helyzet egy motorbaleset volt, és mind a ketten segitettek nekem a felépülésben, de egymasrol nem tudnak.
2012. júl. 4. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás ha megszeretsz egy másodikat válaszd őt, mert ha az elsőt igazán szeretted volna a másodikat észre sem veszed. Na ezt nem szó szerint idéztem de ez a lényege. Amúgy jobbulást remélem azóta felépültél (30N).
2012. júl. 4. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokták mondani, hogy ha két embert szeretsz akkor a másodikat válaszd, mert ha az elsőt szeretted volna igazán akkor nincs a második :) 22/F
2012. júl. 4. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Melyik a szebb?
2012. júl. 4. 07:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Tegnap próbáltam szakitani az elsôvel,de makacsul ragaszkodik hozzám, és velem akar lenni "próbál szeretni" de csak egy picit bizik bennem, ami zavar. mar a masodik lany elôtt is.
2012. júl. 4. 08:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem mindkettô egyformán szép, és igen felépültem(17/f)
2012. júl. 4. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy másik lány kommunát alapított ilyen helyzetben.
2012. júl. 4. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az még oké, hogy több személy szerelmes egy személybe (én is ebben a helyzetben vagyok, ugyanígy 2 lánnyal), de egy személy nem lehet szerelmes többe. A szerelem pont arról szól, hogy van EGY VALAKI aki kell neked, és aki mellett nem tudsz másra nézni úgy, mint nő, vagy férfi. Szóval szerintem te egyikbe sem vagy szerelmes, csak jó a viszonyotok és nagyon tetszenek is.

Nem tudom, hogy nekik mit mondtál. Ha mindegyiknek beszéltél eme érzésedről úgy, hogy fogalmuk sincs a másik lányról, hát az látod szemétség. Most, ha összejössz valamelyikkel, akkor szépen magyarázkodhatsz a másiknak, hogy miért is nem beszéltél a másik lányról meg stb. Ha viszont nem hülyítetted egyikőjüket sem, akkor nyugodtan összejöhetsz azzal amelyikkel úgy érzed. Már, ha mindenképpen járni akarsz valamelyikőjükkel... mint írtam az szerintem nem szerelem.

2012. júl. 4. 10:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Az elsővel már régebben összejöttem, de jobban szeretem a másikat.
2012. júl. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!