Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két lány szerelmes belém?
Az még oké, hogy több személy szerelmes egy személybe (én is ebben a helyzetben vagyok, ugyanígy 2 lánnyal), de egy személy nem lehet szerelmes többe. A szerelem pont arról szól, hogy van EGY VALAKI aki kell neked, és aki mellett nem tudsz másra nézni úgy, mint nő, vagy férfi. Szóval szerintem te egyikbe sem vagy szerelmes, csak jó a viszonyotok és nagyon tetszenek is.
Nem tudom, hogy nekik mit mondtál. Ha mindegyiknek beszéltél eme érzésedről úgy, hogy fogalmuk sincs a másik lányról, hát az látod szemétség. Most, ha összejössz valamelyikkel, akkor szépen magyarázkodhatsz a másiknak, hogy miért is nem beszéltél a másik lányról meg stb. Ha viszont nem hülyítetted egyikőjüket sem, akkor nyugodtan összejöhetsz azzal amelyikkel úgy érzed. Már, ha mindenképpen járni akarsz valamelyikőjükkel... mint írtam az szerintem nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!