Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy fiúba?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy fiúba és ő tud róla.Írtam neki h szeretem.Vagyis azt írtam neki h tetszel és aztán megkérdeztem tőle h ő hogy van ezzel és azt írta h:

"hát nem vagy csúnya" és utánna pár napra rá írtam neki h szeretem és ő azt mondta h bocs, más teccik nekem.És most mit csináljak?Mert úgy érzem h van esélyem mert nem eléggé annyira ismer.Oviba ugytom belém volt,de azóta csak látjuk egymást nem is lógunk együtt.Az osztályunk egymás mellett van.Nagyon szeretem őt,mit tegyek?!Jah augusztusba megyek balcsira táborba,ő is ott lesz

2012. júl. 3. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

hát ne haragudj de olyan srác még érdekel téged aki így válaszol:"hát nem vagy csúnya".Nem érez irántad semmit.max megdugna.Hagyd a fenébe.

a teccik,ugytom,h rövidítést, ezeket kérlek mellőzd.Olyan nyelvi igénytelenség már ez....

2012. júl. 3. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Ha lány vagy akkor nem gáz, de ha fiú vagy, akkor sajna te is bekerültél a homokosok egyre növekvő táborába.

30/f

2012. júl. 3. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Kétlem, hogy tisztában vagy a "szeretlek" szó súlyával! Szerintem fogalmad sincs arról, hogy mi a szerelem! Inkább megörjít, hogy más lány tetszik neki,és ezért pedálozol annyira.

Ha nekem ezt írta volna vissza, hogy " hááát nem vagy csúnya", nem erőltetném a dolgot. Nem éppen hízelgő!

31/N

2012. júl. 3. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja és kár volt ajtóstól rontani a házba! Inkább próbáltál volna meg értelmesen társalogni vele, feloldódni, aztán egyszer felhozhattad volna ezt a témát is....

Szerintem teljesen egyértelmű üzenete van annak a mondatnak, hogy "bocs, más teCCik nekem". Sajnálom, ha nem érted!

És (HESZUSZ!!!!) hány éves vagy, hogy arra alapozol, hogy oviban beléd volt esve????

3.voltam...

2012. júl. 3. 15:19
 5/9 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok és ő meg 14 éves fiu,de ahogy mondtam nem ismer már eléggé és ezért érzem úgy,hogy ha jobban megismerne akkor lehet h jobb lenne,amugy nem tuom h ki teccik neki de ő olyan fiú,hogy nem a legszebb de nagyon aranyos és jó volt vele,a barátnőm is ismeri a másik barim meg a uncsitesója és azt mondja hogy Denis (a fiú) nem olyan ,hogy foglalkozik most a csajokkal h most legyen neki.Tehat nemtudom...
2012. júl. 3. 15:44
 6/9 anonim válasza:
majd virítsd neki a lökhárítókat a balcsiba és rádbukik ;)
2012. júl. 4. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
13 évesen inkább majd építs homokvárat vagy gyűjts kagylót.. Fiúzni ráérsz bőven ha 15-16 éves leszel...
2012. júl. 14. 15:03
 8/9 anonim válasza:
semmi esélyed.Kivéve ha...ha...nemtudom bocsi
2014. jún. 19. 12:47
 9/9 anonim válasza:
Szerintem még várjál egy kicsit .Nem sértegetni akarok .Csak várj 1 2 évet amedig jobban megkedvel .Utána mond neki hogy szereted .
2015. márc. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!