Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy rosszul választottál?
Arra gondolok, hogy többen is képben voltak és választani kellett közülük. Ilyenkor a választás általában nehéz és nem biztos, hogy jól választunk. Kinek milyen tapasztalatai vannak?
1) Ha rosszul döntöttél, mikor jöttél rá?
2) Próbáltál-e összejönni a rossz döntés után a másik féllel?
3) F/L vagy?
igen
1,kb 1.5 év
2, nem, mert tudtam, h már nincs értelme
3,F
Volt. Sajnos. Még középiskolás koromban reménytelenül szerelmes voltam egy lányba. Aztán volt egy másik lány, aki irántam érdeklődött, de mivel rajta volt a lila köd az agyamon, így nem is nagyon vettem észre.
1. 1-2 évvel utána jöttem rá, és egy életre bánni fogom.
2. Nem próbáltam, mert valahogy nem tartottam volna igazságosnak, ez olyan lett volna a lány szemében, mint: ha nincs ló jó a szamár is. Nem akartam, hogy ezt érezze. Hogy akkor még volt-e esélyem? Nem tudom...
3. Férfi
Ha csak nem tart sírig a döntés, azt emberben mindig ott motoszkál a mi lett volna ha... ezt nem lehet elkerülni, épp ezért mindig azt hisszük, hogy rosszul választottunk.
Én ezt úgy próbálom feloldani, hogy nem bánok semmit. A hibákból tanulok, de nem vagyok hajlandó megbánni a döntéseimet. Minden döntésemet felelősen, jól átgondolva hozom, tudom, hogy ennél jobban nem lehetett, Akkor minek bánjam?
24/N
4. vagyok
"Évek után rájönni, hogy rossz döntés volt?! Én azt hittem, hogy max pár hónap alatt kibukik az egész."
Ez így nem feltétlen igaz, ha az 5 évből azt gondoltad valakiről hogy ismered, közben egész máshogy viselkedik, mitn ahogy te azt kiismerted. Jah és dili-doli-t játszik, vagyis egyszer ilyen, egyszer olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!