Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hasznaljak rosszul annyian a pedofil szot?
(jo, a kerdes nem passzol nagyon a kategoriaba, de leginkabb itt latom, hogy ezt a szot hasznaljak)
Sokszor olvastam mar (foleg itt), hogy akkor is le pedofiloznak valakit, ha 14-15 eves lany jon be neki 18-19 evesen. Holott az a pedofil, aki kisgyerekeket eroszakol meg/letesit veluk szexualis kapcsolatot..
Csatlakozom az előttem szólóhoz. De javítanám a kérdező meghatározását.
"Pedofil: Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta."
Amellett, hogy nem értek egyet azzal, hogy 18 évesek 13-14 éveseket döngessenek meg, akkor sem ha azok harmincnak néznek ki.
Mert buták. Ettől én is a falat kaparom. Volt a baráti társaságomban egy lány (17) aki egy 35 éves férfivel randizgatott. Én nem mondom, hogy normális, de rögtön jött, hogy hű, meg há, akár fel is lehetne jelenteni, ha lett volna köztük valami szexuális kapcsolat, meg hogy ő pedofil...
Én értem, hogy a 14-15 még gyerek, de testileg nézhet úgy ki, mint egy 20onéves, tehát ehhez szexuálisan vonzódni NORMÁLIS.
.... ennyire bosszant fel a dolog:D
Multkor egy kérdésben a 14 éves srác azt kérdezte , hogy az rendben van-e ha van egy 12 éves barátnője ? Azt is odaírta , hogy csak kézen fogva sétálgatnak , meg szájrapuszi , de semmi több . Erre azt írták neki , hogy a szájrapusziért akár börtöbe is kerülhet , mert pedofil .
Sok a tudatlan ember .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!