Szinte mindig kifolyik a babám hátára a kaki. Egyszerűen már nemtudom mit tegyek. Milyen pelust használjak? Rosszul pelenkázok vagy mi?
köszönöm a válaszokat. Nem gondoltam volna hogy a mérettel is gond lehet, most babydream van és jól megtudom húzni, igaz annyira nem szoktam, lehet az is baj? Jobban meg kellene húzni? Mennyire húzzátok meg?
És 4-es méretből melyiket vegyem? Tudnátok ajánlani? És ha a 3-mas is bőven átéri a babát a 4-es nem lesz bő?
Elnézést a kérdésekért nem sok segítségem van. :(
Nálunk is ez volt a probléma. Hasonlóan végig próbáltunk minden felsorolt márkát. A kisfiam 3 hónapos, 7 kg és már régen 4-es méretet használunk. Ajándékba kaptuk, fogalmam sincs hol lehet venni, csak itt találtam, de ez szuper. Azóta semmi gond és az éjszakát is kibírja. Csak ajánlani tudnám, ha lehetne kapni belőle :) Hátha lesz hamarosan :)
Akkor próbáld ki a simát, de abból is mindenképpen a zöldet, a kék már ósdi max nappalra való. (Ja lassan be fog állni szerintem, h csak egyszer fog kakilni és az jóval sűrűbb lesz, nem fog kifolyni)
Jó babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!