Van valami ötletetek? Kaki gondunk van, mióta kanalas kaját adok neki.
Figyelt kérdés
6 hós múlt a lányom. December 3án kezdtük a hozzátáplálást. De azóta 2-3 naponta sikerül csak kakilnia és nagyon szenved. Lehet látni, hogy nyomná, de nem megy. Pedig adtam neki 3-4 napig barackot, de akkor sem. Még a szilvát nem vezettem be, de azt hiszem az lesz a következő. Csak félek, az sem segít :(.2011. dec. 17. 15:06
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki a humana öszibarackos tejdesszertjét. Nálunk pár órán belül volt eredménye.
3/5 anonim válasza:
Mi is ugyanígy voltunk és nekünk sem segített sem az őszibarack sem a szilva. Kb. 1-másfél hónap alatt állt be arra, hogy naponta van kaki, paradicsom adása után naponta kétszer.
4/5 anonim válasza:
Míra baby víz!!! Nálunk sem segített semmi, de ez egy csoda. Csak ettől volt kaki annak idején, de úgy beállította neki, hogy azóta se kell. Amúgy sztem minden babánál hozzátápi elején ez a reakció. Csak változó mértékben. Meg kell szoknia a szilárd ételt. Idővel beáll. Nekünk mára minden nap több kaki is van, pedig előtte alig-alig. Kitartás!
5/5 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani, hogy van remény. A fiamnál nem volt ilyen gondunk.Meg is nézem mikortól jöhet a paradicsom. Vizet és tejes dolgokat még nem kap :(.
2011. dec. 17. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!