Mikortól ehet a baba csak kanalas ételt?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy szerintetek, ha szopott a baba mondjuk 6-7 max. 8 hónapos koráig, de aztán elapadt a tej-szép fokozatosan, még kell neki tápszert adni c.üvegből, vagy már elég, ha tejpépet...stb kap?2011. szept. 12. 11:25
1/5 anonim válasza:
3 éves koráig napi fél liter tejalapú javasolt. jó gondolat a tejpép csak egy 10-11 hónapos baba sokszor már elutasítja a pépeket.
1 éves kortól lehet csak tejet adni így szerintem elkerülhetetlen a tápszer. én fiam 21 hónapos, még mindig babatejet iszik mert kicsapja a tej :/ 10 hónapos koráig tudtam csak szoptatni
2/5 anonim válasza:
az enyém 8 hónapos most féléves kora óta kanállal etetem most már darabosat is mert van 6 foga
a tej fontos nem baj ha veszel tápszert neki és közben próbáld meg a tejpépeket is
nekem is megiszik tápszerből minimum 600ml egy nap plusz vizet gyümilét
3/5 A kérdező kommentje:
Hűűű, hát én a lányomnál (egy éves kora után hagyta abba a szopit) már csak rendes ételt adtam, mert semmit, de semmit nem fogadott el, ami tejpép, tápszer ...stb volt.Majd a szopi abbahagyása után 9 hónappal kezdett tehéntejet inni.Most a fiammal kezd kevés lenni a tej, a tejpépet szereti nagyon, de a tápszert nem fogja meginni.Az tuti.
2011. szept. 12. 11:56
4/5 krisztivan válasza:
A tejalapú étkezés nem azt jelenti hogy Tápszer vagy Tej.Hanem :joghurt,túró,sajt,kefír .Szóval ha nem akarod a tejet még bevezetni akkor ezeket szépen behozhatod az étkezésébe.A védőnőm azt mondta,hogy kb.2dl joghurt és 2 db kockasajttal fedezve van a Ca szükségletük.Kisfiam 6 hós kora óta nem eszi meg a tápszereket.Mostmár tejet kap mert elmúlt 1 éves.De a legtisztább ha rákérdezel a dokinál vagy védőnőnél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld.
2011. szept. 12. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!