Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek melyik a jobb, miben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik a jobb, miben hisztek, a házasságban, vagy az élettársi viszonyban?

Figyelt kérdés
Mindkét oldalnak van, előnye, hátránya!
2012. júl. 4. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szép és jó amit leírsz Józsi. Csak nem értem, ezt élettársi viszonyban miért nem tudod elképzelni?

Én leírok egy másik példát!

Anyum barátnője rosszul házasodott. A férje ivott, nem dolgozott. Válásnál kipakolta a lakást, vitte majd az egész vagyont. Eltűnt külföldre, kicsi gyerekei után gyerektartást sem fizetett (amellett, hogy feleségét kisemmizte!).

Ez fiatalon nem látszott rajta, hogy előbújhat belőle. Felesége rendes, intelligens nő, aki mindent megtett a kapcsolat megjavításáért.

2012. júl. 4. 17:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáteszem, hogy élettársi kapcsolatnál ez nem fajulhatott volna idáig. Mert így vitte azt is, amiért a nő dolgozott meg. Mivel konzervatív szokás szerint nagyrészt az ő nevére vettek mindent. Nem tudom a részleteket, de azt láttam, hogy a fickó egy élősködő alak.

És hozzátenném, aki egy szép dolognak, a kapcsolat megszentesítésének (vagy hasonlónak) veszi a házasságot, azt én teljesen megértem.

Csak egyszerűen számomra nem szükséges ahhoz, hogy együtt legyek valakivel aki fontos nekem. :)

2012. júl. 4. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:
a házasság nem szükséges dolog, persze, de nem feltétlenül azért csinálunk mindent,mert szükséges...
2012. júl. 4. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a házasság nem egy papírt jelent, hanem azt, hogy 2 ember képes tényleg felvállalni a kapcsolatát, számomra ez egy magasabb "szintje" a párkapcsolatoknak. Jó érzés, amikor valakinek azt mondhatom, igen Ő a férjem. Szóval mindenképpen házasság.

20/L

2012. júl. 4. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!