Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van, nagyon idióta dolgot csináltam, elmondjam neki vagy jobb ha nem tudja? :S
Szóval...Á még leírni is gáz, ne ítéljetek el :(
18 éves vagyok, a barátnőm 17, tegnap ott aludtam náluk, és régóta izgatott a gondolat hogy ezt tegyem, szóval megkérdeztem hogy melyik az ő tusfürdője, mert olyan jó illata van. Megmutatta, én pedig megjegyeztem.
Még nem szexeltünk mert még szűz és várni szeretne vele, ezért mikor elmentem wc-re merevedésem lett, nemtudom miért izgat a gondolat de úgy éreztem muszáj megtegyem, ezért elkezdtem verni :S És magamhoz vettem a tusfürdőjét, lecsavartam a tetejét és beleélveztem, elég sok jött mivel egy hete nem vertem ki, de nem ment mind bele szóval nemtudom, utána visszacsavartam a tetejét és visszatettem a helyére, és visszamentem a barátnőmhöz..
Aztán ő elment fürdeni én pedig izgultam a dologra hogy most azzal fürdik...
Nem vette észre, de most nagyon bűntudatom van, jobb lenne ha elmondanám neki? :S Vagy tartsam titokban mert úgysem vette észre? :( A baj hogy legközelebb is megtenném mert még mindig izgat valamiért a gondolat, de nem lenne pofám...Bár kitudja, ha megint úgy rámjön mint tegnap :(
Hátha bedörzsöli vele a nuniját:D
Már látom a következő kérdésed:
Belehokiztam a barátnőm tusfürdőjébe. Lehet terhes ha megmossa vele ott lenn?
Nem volt sok a tusfürdőben úgyhogy szerintem hamarosan vesznek újat, de hogy mondjam meg neki egyáltalán? Ne fürödj azzal mert belevertem?:S Vagy mi?
Nekem ehhez nincs pofám, tuti dobna...:(
De ez beteges hogy erre gerjedek, és ha már a barátnőm csak tudnia kéne :/
Amúgy nemhiszem hogy terhes lenne, vagy a lányok belülről is kimossák magukat tusfürdővel?o.O
Azt olvastam az kiszárítja őket, vagy mi és nem egészséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!