Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most elkezdődhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most elkezdődhet valami jobb?

Figyelt kérdés

épp, hogy kijártam az általános iskolát lett egy barátom. ő már felnőtt volt, 19 éves. olyan típus, aki megmondta mindig, hogy mit csináljak, mit vár el, a nemtetszését sokkal gyakrabban mutatta ki, mint a tetszését. 3 évig voltunk együtt, annyi idő alatt teljesen eltűnt a személyiségem, barátaim alig voltak. utána volt még 3 rövidebb kapcsolatom. minden kapcsolatomban próbáltam új lenni, alkalmazkodni, megfelelni, miközben görcsösen ragaszkodtam...eddig talán a leghosszabb idő, hogy szingli voltam 1 hónap voltam, de aközben is alakult kapcsolat.

most 1 hete vagyok szingli, és senki sincs képben. a nyaram egész jónak tűnik, megyek egy pár fesztiválra, buliba. viszont még midnig megvagyok ijedve ettől az egyedülléttől. vajon jót fog ez tenni nekem? még most is gondolkozok, hogy kivel leehtnék együtt, és még az egyik legjobb fiú barátom is megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha... közben a volt barátomra is gondolok, hiányzik, és úgy érzem, hogy csak valaki más tudná elfeledtetni. gyengének érzem magam egyedül, de mégis úgy gondolom a józan eszemmel, hogy most kell erősnek lennem, hogy legyen belőlem valami... de hogyan...?

Tipp? Vélemény?

21L

2012. jún. 24. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Én 26 vagyok és 26 éve vagyok egyedül... Biztos ki fogod bírni azt a kis időt, amíg találsz valakit, én is életben vagyok még...
2012. jún. 24. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ez szerintem jó hozzáállás:) Találd meg magadban is azt az érzést, hogy jól érzed magad a bőrödben és biztos, hogy lesz valaki aki mellett önmagad lehetsz és akkor sokkal boldogabb leszel, mint amelett akihez állandóan csak te alkalmazkodtál. Őszintén kívánom, hogy valami jobb kezdődjön el:) 24F
2012. jún. 24. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jót fog tenni! Talán túl fiatalon csöppentél bele a 3éves kapcsolatba,még nem voltál érett hozzá. Szerintem azért is kell, hogy kicsit tudjál elmélyülni a gondolataidban, átgondolnod, hogy mit is vársz el egy kapcsolattól, milyen férfira vágysz és az élet más területén is elgondolkoznod. A lényeg, hogy ne aggodalmaskodj semmin, csak érezd jól magad a nyáron :)Azért mert egyedül vagy, még nem kell, hogy gyengének tartsd magad!

Akkor vagy igazán jól, ha egyedül is feltalálod magad és nem keseredsz el. Pl ha elfogadod magad, rendben vagy magaddal....

2012. jún. 24. 13:41
 4/6 ASOT ***** válasza:

jaja jó lesz az.

Amúgy meg szakítás után , sokan megijednek, hogy uhhh desz@r egyedül vagy egyáltalán ki? mikor? hol? vagyis hogyan? vagy lesz még??

Igen lesz! Ha nem zárkózol el a pasiktól és a reménytől, és nem zárod be magad a 4 fal közé és sírdogálsz, hogy uram isten sosem lesz senkim bedilizek...

szóval go buli!

2012. jún. 24. 13:47
 5/6 Hole Hunter ***** válasza:
Bulizz, szórakozz, örülj a szabadságnak és élvezd ki minél jobban. A komoly kapcsolat pedig majd jön...Szuper nyarat neked! Üdv.
2012. jún. 24. 13:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2012. jún. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!