Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobb legyen? (lent)
Lassan masfel eve vagyunk egyutt de az utobbi idobe valami nagyon megvaltozott.En meg sulizok (19) o dolgozik (23) ...
Szeretem simogatni,hozza bujni,"babusgatni" de elofordul utobbi idobe hogy ha epp olyan napom van hogy nincs kedvem semmihez,akkor ehez sincs.Nincs turelmem hozza,nincs kedvem megmaszirozni meg hasonlok.Ha nincs kedvem olyankor csak csendben ulni van kedvem.O meg ilyenkor kitalal mindenfelet hogy nekem milyen bajom van.Hogy nekem ez nem tetszik,s az nem tetszik mar megint.Holott nem mondok neki semmi ilyent hogy nem tetszik.Csak epp nincs kedvem vigyorogni mindenre amit osszehord.
Utoljara peldaul azt mondta hogy megprobal hamarabb vegezni a meloval.Orvendtem hogy tobbet lehetek vele.SEmmi kedvem nem volt aznap.Vartam h "hamarabb jojjon" erefel kb 20pervel jott hamarabb.Ok.Nem voltam merges.Ekkor vegzett.Rendben.Visoznt a kedvem nem lett jobb.S akkor el kezdet balhezni hogy megin milyen bajom van?Hogy nem futott haza?S hogy me ke e rontsam a kedvet?Irigyelem hogy masokkal jol erzni magat?S akor mondta hogy mondjam el h mi a bajom.S mondtam h semmi.S akko e kezdett b*zmegezni kiabalni s lokdosni.Fel akartam alni hogy menjek haza s vissza lokott a padra.Kicsit miutan lenyugodott bujt hozzam,hizelget,kerdezte h szeretem-e.S kert hogy oleljem meg.Ezutan kitort a botrany hogy egessz este nem foglalkozok,nem torodok vele.Elkezdtem sirni.O azt hiszi hogy csak neki esik jol ha kedveskednek neki,ha gyengedek hozza,ha foglalkoznak vele.S mikor ezt elmondtam,megkerdezte hogy: "miert?en nem vagyok kedves veled?" hirtelen fel alatam s haza akartam ismet menni. S erefel megint megrantott s visszahuzott.Miert viselkedik igy?Tudom hogy szeret.De miert ilyen idegbeteg?Mit tehetek hogy jobb legyen ez az egesz?Szineszkedjem el minden aldott nap azt h jo kedvem van?Azt hittem hogy melette onmagam lehetek.Hogy elfogad a jo es rossz kedvemmel egyutt.De nem kepes elviselni ha rossz a kedvem.
Szerintem azért nm viseli el, mert azt hiszi hogy ő a hibás ebben. Nyugtasd meg hogy nem így van és mondd el hogy mi a baj (mert valami háttere gondolom van annak hogy csak úgy szar kedved van) értelmes ember megérti, ha tud segít, megvigasztal ha valami bánt és mindkettőtöknek sokkal jobb lesz.
Mondjuk én a helyedben nem tűrném el hogy össze-vissza lökdössön meg kiabáljon velem.
Leginkabb csak faradtsag az oka :(
Mikor nem vagyok az minden ok.Olyankor a problemaimon is mar nevetek kinomba.Miert hiszi azt hogy csak neki esik jol a gyengedseg?Vagy en tulzom el?En akarok tul sokat?Nektek nem esik jol ha kedves,gyenged veletek a parotok?
nem
miert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!