Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jobb nála?

Figyelt kérdés
A pasimnak (szerintem) megtetszett egy másik csaj. Nem akarom, hogy szakítsunk, meg akarom Őt tartani. Tippek kellenének, hogyan érhetném el, hogy ne az a másik lány tetszen neki, hanem én. Hogyan legyek jobb nő, mint az a másik?
2012. jún. 20. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Legyél nimfomániás
2012. jún. 20. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:

:D ... azzal nincs is gond! ;)

De viccet félretéve, volt már aki azért szakított velem, mert túl sokszor akartam ... és azt mondta, már nem érezte magát férfinak mellettem, mert mindig én kezdeményeztem. (Szerintem mondjuk inkább ő volt a balf.sz, de ez csak a privát véleményem...) Szóval a lényeg, hogy ezzel sem jó túlzásba esni! :)

2012. jún. 20. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát így nemsokat tudok segíteni mert nemtudom mit szeret és mit nem a párod

minden ember más és ilyen dolgokban nemmindig jó ha magamból indulok ki

2012. jún. 20. 09:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nem volt férfi ha ezért elhagyott... :) 22F
2012. jún. 20. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Hüü ritka az a no aki tobb sexet akar mind a ferfi(volt benne reszem es birtam is a dolgot nagyon ):)

Visszaterve a temadra hu hat sok mindentol fugg a dolog ha a masik csajsziba meg latott valamit ami benend pl nincs akk nehez lesz vissza ugymond hoditanod,legyel onmagad esetleg ha valamit nem bir pl a viselkedeseddel vagy barmi akk azokat hanyagold :) eh ezt igy nem lehet el magyarazni :D halgass az osztoneidre :D 23 F

2012. jún. 20. 09:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Hááát... mit is mondhatnék róla... Inkább azt mondom, amit a másik lányról tudok: naponta több időt tölt együtt a barátommal, mint én magam - mivel egy helyen dolgoznak most a nyáron. Ő magas, vékony és hosszú vörös haja van, mindig mosolyog, vicceseket mesél a pasimnak, hogy mik történtek vele, meg ilyenek (mindig belekeveredik valami poénos szituba). Én ezzel szemben inkább sportosabb alkatú vagyok (nem extra-vékony, hanem átlagos testalkat) és vállig érő, nagy göndör hajam van, zöld szemem... Sokaknak tetszem egyébként, nem vagyok csúnya, csak a pasim meg ez a csaj sokkal jobban összeillenek külsőre (a barátom is vékony és magas). Ja, meg a másik az, hogy engem már sajnos látott a pasim "sárkánynak" - mivel együtt élünk lassan két éve -, a csaj viszont csak a szebbik oldalát tudja láttatni, hiszen csak munkahelyen találkoznak...

2012. jún. 20. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Hm.Hat nem tudom nekem meg baratnom volt sosem erdeklodtem mas no utan hiaba volt lanyka aki kozeledetthozzam el utaitottam es barat zonaba kerult.de attol h a masik csajjal is toltottem idotnevettunk stb attol a paromat szerettem es vele toltottem emgis a leg tobb idot. Ha tovabb igy megy a dolog dum a csavo fejevel hogy mit akar a masik csajt v teged neked ez igy nem megy nyugodtan higgadtan dum vele es majd kiderul a dolog 23 F
2012. jún. 20. 09:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Váááá, úgy szeretném egyszer olyan szinten beégetni a csajt!! A barátom végleg kiábrándulna belőle... mert ha látná, hogy az a másik lány is tud "sárkány" lenni (és TUDOM, hogy tud, mert egyszer már láttam is olyannak társaságban), akkor már nem is érdeklődne iránta a barátom egyáltalán... de így meg csak azt látja, hogy mindig mosolyog, meg hogy jókat mesél, meg, hogy dobálja a hosszú vörös haját... :/ Ki kellene ugrasztani a nyulat a bokorból! :D

Najó, bocs, kicsit elragadott a féltékenység... :$

2012. jún. 20. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Jo az ha az ember feltekeny csak ne vigye tulzasba ! na de amit irtal is h ki kene ugrasztani a nyulat :Dhat nem is tudom lehet eleg drasztikus dolgokhoz kene fojamodni utanna meg ha meg tudna a parod h mit gondolsz h azukutanm visza menne hozzad?vagy hogy gondolod ? :) 23 f
2012. jún. 20. 10:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Áá, azt csak elkeseredésemben írtam... :)

Jó lenne persze, ha valahogy ki tudnám Őt ábrándítani a csajból, csak ez tényleg olyan, hogy ha megtudná a barátom, hogy én segítettem rá a dologra, akkor az tuti nem tetszene neki. Csak olyan bosszantó, hogy nem tudom mit tegyek ezzel a kettővel itt!! :D

2012. jún. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!