Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek elérhetetlen vagy inkább legyek oda adó? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy 1 éves a kapcsolat 16/L és 18/F. Én vagyok a lány. Elég zűrös kis kapcsolat, de mindig jól kijöttünk. Én teljesen rajongok érte, ő egy régi szerelmi csalódás miatt már nem tud. Nemrég volt köztünk egy szakítás ( a 7. hónapban) aztán kibékültünk. ( Ő dobott és ő keresett meg h kiakar békülni). Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk , régebben én elég kis szétszórt voltam és ügyetlen. Most már teljesen összeszedett és nincs velem semmi probléma, mindig mindenben segítek neki. Egyébként nemtudom, hogy ez más kapcsolatokban is így szokott-e lenni (pl.: ha reggel szomjas lemegyek rögtön innivalóért, ha megkér bármire én rögtön megcsinálom , a nagyijánál segítek a kert körül meg minden. ) nem káromkodok és nagyon udvarias vagyok vele pl: akárhányszor böfög mindig mondom h egészségedre, mindig mindent megköszönök, megvárom amíg ő elkezd enni... ilyenek. Na, de most ilyen lettem viszont nem mutatom ki neki, hogy szerelmes vagyok belé, de érzi, hogy szeretem. Erre elkezdi, hogy ő kezd szerelmes lenni, ez pár napja volt mikor azthitte, hogy azon gondolkozok, hogy kidobom. Most lehet hogy folytatnom kéne ezt, hogy jó barátnő vagyok de a szerelmet annyira nem mutatom ki , vagy inkább most merüljek el a rózsaszín ködben? :) Nekem minden vágyam, az hogy szerelmes legyen belém.2012. máj. 9. 20:36
1/5 anonim válasza:
akkor legyél kicsit elérhetetlen.
2/5 anonim válasza:
"nagyon udvarias vagyok vele pl: akárhányszor böfög mindig mondom h egészségedre"
ááááááááááááá ez fáááájt xdxdxd:DDDDDDDD
3/5 anonim válasza:
ne nyaljál már neki!!! Ha büfög, mondd neki inkább: "viselkedjél kulturáltan te disznó!!"
4/5 A kérdező kommentje:
:D én csak kedves szeretnék hozzá lenni
2012. máj. 9. 20:47
5/5 anonim válasza:
Ha elkényezted hozzá szokik és többé semmit nem tesz meg érted, mert te mindent megteszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!