Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bűntudatom van, nagyon idióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van, nagyon idióta dolgot csináltam, elmondjam neki vagy jobb ha nem tudja? :S

Figyelt kérdés

Szóval...Á még leírni is gáz, ne ítéljetek el :(

18 éves vagyok, a barátnőm 17, tegnap ott aludtam náluk, és régóta izgatott a gondolat hogy ezt tegyem, szóval megkérdeztem hogy melyik az ő tusfürdője, mert olyan jó illata van. Megmutatta, én pedig megjegyeztem.

Még nem szexeltünk mert még szűz és várni szeretne vele, ezért mikor elmentem wc-re merevedésem lett, nemtudom miért izgat a gondolat de úgy éreztem muszáj megtegyem, ezért elkezdtem verni :S És magamhoz vettem a tusfürdőjét, lecsavartam a tetejét és beleélveztem, elég sok jött mivel egy hete nem vertem ki, de nem ment mind bele szóval nemtudom, utána visszacsavartam a tetejét és visszatettem a helyére, és visszamentem a barátnőmhöz..

Aztán ő elment fürdeni én pedig izgultam a dologra hogy most azzal fürdik...

Nem vette észre, de most nagyon bűntudatom van, jobb lenne ha elmondanám neki? :S Vagy tartsam titokban mert úgysem vette észre? :( A baj hogy legközelebb is megtenném mert még mindig izgat valamiért a gondolat, de nem lenne pofám...Bár kitudja, ha megint úgy rámjön mint tegnap :(

2012. júl. 3. 20:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem egészséges kívül sem megmosni vele, de ettől még sokan csinálják. Sajnos fogalmam sincs a barátnőd intim tisztálkodási szokásairól. Vagyis nem sajnos, de nem tudom, na:D
2012. júl. 3. 20:40
 12/27 anonim ***** válasza:
41%
a tusfürdő azonnal megölte a spermákat, úgyhogy nyugi, nem lesz terhes! De roh..jak meg, ezt én is megjátszom4 XD
2012. júl. 3. 20:43
 13/27 A kérdező kommentje:

Már itthon vagyok, csak holnapután találkozunk, de addigra szerintem elhasználja, mert kevés volt benne. Főleg hogy a meleg miatt napi 2x fürdik...

Addig telefonon beszélünk csak, vagy sms-t írjak?

14/27 anonim ***** válasza:
nem vagy te beteg csak nem sexeltél még és ha majd aktív sexuális életed lesz majd és a csaj megengedi hogy ráélvezz te nem fogsz ilyentől begerjedni szerintem hogy belevert a tusfürdőbe tuti
 15/27 A kérdező kommentje:
meg amúgyis hogy kéne elmondanom neki? Ha azt mondom hogy ne ahsználja tovább a tusfürdőjét biztos hülyének néz és megkérdezi miért...
2012. júl. 3. 20:45
 16/27 A kérdező kommentje:
már nem vagyok szűz, de ez a gondolat már 2-3 éve izgat :S
2012. júl. 3. 20:46
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
Sz×rd már le, más meg rász×rik a partnere mellkasára, utána lepisili, az jobb? Így is úgy is a testére menne, ha ráélveznél, nem pillanatragasztót öntöttél bele.
2012. júl. 3. 20:48
 18/27 A kérdező kommentje:
De az mégis a másik engedélyével van, én meg így a tudta nélkül :S Ráadás azt hitte hogy csak "nagydolgom" volt és azért voltam bent olyan sokáig...
2012. júl. 3. 20:50
 19/27 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom gyerekek. A spermicid megöli a spermákat, a tusfürdő hatástalanítja a spermicidet, akkor biztos, hogy a tusfürdő megöli a spermákat? A tusfürdő lúgos és nedves közeg. Az ilyet szeretik a kis huncutok. Ezen most a kérdéstől függetlenül gondolkodtam el, mert hát csak nem nyom fel magának a kérdező barátnője egy kis tusfürdőt.

Amúgy szerintem ne mondd el neki. Jobb ha nem tudja:D

2012. júl. 3. 20:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy amikor a férfinak áll a dákója, tele van elfojtott szexualitással, akkor már nehezen gondolkozik, és képes ilyeneket megtenni, de talán a nők is. Annyit tudsz tenni, hogy ilyenkor tudatos maradsz, és nem vered bele ezentúl semmibe. Nem gáz ez amit csináltál, de ha ennyire mar most a lelkiismeret, akkor ezentúl ne csinálj ilyesmit. :) Szinte tuti, hogyha elmondanád neki, akkor kiakadna rajta, és elkönyvelne valami perverz állatnak. Ami lehet igaz is. :D De ez nem baj, csak ne szálljon el az agyad akkor, hanem verd ki a budiba és kész. Aztán ahogy haladsz előre a kapcsolatban, úgy meg környékezzed egyre jobban, igazából lassan aktuális lenne a kufirc, egy hónap után már illene. Na nincs erre szabály, de igazából a jó párkapcsolat része a szex is. Ahol már több hónap, fél év eltelt, ott valami nem stimmel. Vagy fél valaki, vagy nem tudom.
2012. júl. 3. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!