Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó tanács szakítás esetére, úgy, hogy én szakítottam, mert már elegem volt abból, hogy elhanyagoltak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 13:55
2/8 okoska31 válasza:
Nem értem. Ha már túl vagy a szakításon, és Te szakítottál, akkor milyen tanácsot szeretnél?
3/8 A kérdező kommentje:
Meglesz az. :)
2012. júl. 4. 13:58
5/8 A kérdező kommentje:
#2 Szakítottam de nehéz így... Szeretem még mindig, de nem akarok kibékülni, mert úgyis megint elhanyagolna... Valahogy át kéne vészelni ezt az időszakot.
2012. júl. 4. 13:59
7/8 anonim válasza:
Fel kell keresni a haverokat, barátnőket, ha van rá kredit akkor el kell menni szórakozni hétvégén, ha nincs annyi akkor marad az utcai ivászat ott is lehet ismerkedni főleg nagy városokban sokan vannak kint a tereken játszó tereken is piáznak. De ott a vásárlás persze azt mindennap nem csinálja az ember. De most nagy meleg van el lehetne menni strandra. Ha van rá lehetőség akkor tartani házibulit illetve kerti bulit vagy garázs bulit. Mindenképp társaságban legyél sokat és úgy lesz könnyebb, próbálj más sráccal kapcsolatot ki alakítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!