Mit tegyek, hogy jól legyek?
Figyelt kérdés
Alapvetően egy mosolygós, életvidám lány vagyok. Fél éve szakított velem a barátom, azóta viszonylag helyrerázódtam, bár ez nagyon nehéz volt. Viszont azóta is vannak hangulatingadozásaim és ez nagyon rossz. Egyik pillanatba nagyon boldog vagyok tele tervekkel és vágyakkal. A másik pillanatba semmi se érdekel(az se h élek-e vagy sem). Van, hogy csak ülök itthon és nincs kedvem semmihez. Ez akár hetekig is tarthat és nincsenek barátaim akik kimozdítanának(a szüleim meg mintha észre se vennének). Mivel tudnám lekötni magam? Ki segíthetne? Hogy tudnék ezen változtatni?2012. ápr. 9. 18:13
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ki vagyok segítve velükxD
2012. ápr. 10. 21:39
3/8 anonim válasza:
Hány éves vagy, suliba jársz még? Ha nincsenek barátaid, nézz szét az osztályban vagy a suliban.
4/8 Vicky28 válasza:
Ha ez amiatt a srác miatt vagy ilyen, akkor próbálkozz meg egy másik kapcsolattal. Ha a srác akivel össze jössz tényleg szeret, akkor megért téged, ha még sem jön össze. De ha nem ez a baj, akkor keress egy rendes barátnőt, akivel nagyon jól elleszel.
5/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok, az osztálytársaim kilőve. 1-2 haver van de igazi barátnő nincs, teljesen más típus vagyok mint ők.
2012. ápr. 11. 20:36
7/8 A kérdező kommentje:
Normálisnak tartom magam, igen:D
2012. ápr. 12. 18:05
8/8 anonim válasza:
Na jó, de mit takar a más típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!