Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni újratalálkozás?
Nem könnyű a kérdésedre válaszolni. Szerintem menj el, a karriered ne áldozd fel senkiért, pláne olyanért aki elhagyott. Jó messze ülj tőle a buliban, de ha mégis összefutnátok legyél természetes, szólj hozzá mint egy sima régi ismerőshöz.
Semmilyen formában ne próbáld visszakönyörögni magad!!!
ha még össze akarsz vele jönni akkor ne mond le mert akkor látni fogja rajtad h fáj neked de ha elmész viszont azt fogja rajtad látni h erős vagy mielőtt elmész viszont ajánlok neked egy jó hosszú edzést vagy futást h levezezsd az előfeszültséget h ne sírd el magad előtte
és én a helyedbe mikor ott vagyok hozzá se szolnék rá se néznék mert akkor a kedvesed az agyában minimálisan megint elkezd majd téged kívánni ha viszont oda mész hozzá akkor az agyára fogsz menni hidd el én is csináltam már és bejött ;)
Köszönöm szépen a válaszaitokat, igazatok van teljesen, meg is fogadom a jó tanácsokat!
2. Említetted, hogy neked sikerült. Mesélnél róla?
persze :)
volt egy pasim akivel összevesztünk és szakítottam vele majd később rájöttem h nagyon hiányzik
de mikor találkoztunk csak köszöntem neki és mentem tovább meg minden ezt még eljátszottam párszor utána rám írt fészbukon és megkérdezte h mért nem beszélek vele többet
megmondtam neki h azért mert úgy nézek rá mint 1 régi ismerősre majd rá 1 hétre összejöttünk és megkérdeztem h mért gondolta meg magát
azt mondta h mikor nem szóltam hozzá akkor azt hitte elveszített mert már túl léptem rajta és ez ellen lépni akart ezért írt rám fészbukon :)
remélem tudtam segíteni az én kis szerelmi történetemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!