Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan párok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan párok akiknek egy komolyabb szakítás utáni ujrakezdsénél tényleg helyre jött a kapcsolatuk és minden jól működött? Tapasztalat? Tanács?

Figyelt kérdés
1.5 évig jártam a barátommal és most szakitottunk, szeretnék vele kibékülni. A sok veszekedés miatt mentünk szét. Szerintetek megéri ujrakezdeni?? Hogyan kezdeményezhetnék nála?
2010. máj. 12. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem a párommal 2 év után lett egy kicsit rossz a dolog, nagyon sokat balhéztunk, ő a megoldást abban kereste, hogy megcsalt és másnál kereste a boldogságot. szakítottunk.

2 hónapig voltunk külön, aztán újra kezdtük a dolgokat, azóta eltelt 5 év és én úgy látom semmi baj nincs, és ő sem panaszkodik. Azt mondom bizonyos esetekben mégiscsak meglehet enni azt a felmelegített káposztát a közmondással ellentétben. :-)

2010. máj. 12. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Előfordult. Jól vagyunk azóta.
2010. máj. 12. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy olyan 3hónap után szakított a srác, mert nem szeretett. Fél évvel később visszajött, és utána másfél évig működött. Úgyhogy végül is még ha nem is volt tökéletes a kapcsolat, egy darabig működött, és sokkal jobban mint először.
2010. máj. 12. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
hát saját tapasztalatbol mondom, szerintem hagyd a fenébe,mert jol nemfog elsülni (persze kivételek vannak)...szerintem egy kapcsolat csak akkor működik másodjára (is) ha először nem válloindok miatt mentek szét (megcsalás, veszekedés!!! stb) amugy meg több millio fiu él még az országban! (sztem érted mire gondolok)
2010. máj. 12. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne veszekedjetek hülyeségeken és akkor nem lesz gáz! Ha mindketten akartok és tudtok változtatni, akkor működhet a dolog, de felesleges ugyanott folytatni. Én is sokat veszekedtem a barátommal, olyan apró hülyeségeken, hogy elmondhatatlan, és most dobott, úgyhogy ha van még 1 esélyetek, akkor hajrá!
2010. máj. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!