Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok máshol alu (dni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok máshol alu (dni! Hogy magyarázzam meg a barátomnak? (pukiroham, epegörcs)

Figyelt kérdés

19 éves vagyok.3 éve kezdődött,hogy bárkinél ottalszok a következő panaszok jelentkeznek: borzasztó epegörcs, "pukiroham", hasmenés, hascsikarás.

Volt egy fiú akivel 3 évig voltam együtt,nála ha ottaludtam semmi bajom nem volt. 17 évesen összejöttem egy fiúval 3 hónap után nála aludtam,egész éjjel úgy fel volt fújódva a hasam,hogy a pizsama pólót (!) nem tudtam a hasamra húzni.

Most fél éve volt egy fiú akinél ott aludtam,ez volt az eddigi legcikibb. Ő már fél 11 kor aludt,én pedig hajnal fél 3 ig a görcseimmel fetrengtem! majd hajnal 3 kor olyan fosás jött rám,hogy legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenembe,sőt ráadásként felújították akkoriban a lakásukat és a szülei az előszobába aludtak,ahonnan nyílt a wc,a wc ajtót pedig nem lehetett rendesen becsukni.

Gondolhatjátok....

Tegnap átmentem a barátomhoz (3 hónapja vagyunk együtt) és úgy volt megbeszélve hogy nála alszok.Filmet néztünk elkezdett sötétedni,és ahogy éreztem hogy jön az este úgy kezdett megint felfújódni a hasam.Amikor már rámjött a pukiroham azt kellett hazudnom neki hogy megjött így haza kell jönnöm.

Hogyan tudnám megbeszélni hogy én nem tudok nála aludni? Ez gondot fog jelenteni a későbbi kapcsolataimban is!

Veletek még nem volt ilyen?

Ja és ha nálam alszik valaki akkor semmi de semmi bajom sincs!

2012. júl. 4. 03:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez pszichés alapon van, szinte teljesen biztos.

Valami bajod van a párkapcsolattal, vagy éppen a mostani barátoddal, ez nem tudhatom, és ez így jelentkezik testi tünetekben.

Érdemes belgyógyászhoz is elmenni, aki aztán továbbküld más vizsgálatokra, de én szinte 100%-kig biztos vagyok benne, hogy nincs testi bajod.

Írtad, hogy egy előző barátoddal nem ez volt.

Na, vele nem volt bajod, azért nem puffadtál.

Ezt pszichoszomatikus betegségnek hívják, és a lelki bajok legtöbbször az emésztőrendszer táján okoznak testi tüneteket.

Pl.: gyomor, belek.

Mindenki tudja, hogy a tartós stressz gyomorfekélyt okoz, vagy a stressztől hányunk.

Vannak, akiknél a stressz mondjuk iszonyú migrénes rohamokban jelentkezik, mert így tiltakoznak egy szituáció ellen.

Szerintem tudat alatt te is tiltakozol valamiért az ottalvás ellen, hogy miért, azt te tudod.

De ez lelki probléma, szinte teljesen biztos.

Gondold át, hogy miért lehet, vagy egyedül, vagy pszichológussal.

2012. júl. 4. 09:37
 12/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Vegyél NEUROSAN-t.1000Ft körül van,(gyógyszertárban) elég nagy doboz, tele porral. Ha érzed, hogy kezd rendetlenkedni a hasad, iszol belőle. 1 dl vízhez 1 teáskanál por kell.10 percen belül rendberakja a hasadat...Már sokszor használtam.Emésztési görcsökre, hasfájásra, hasmenésre, sok mindenre jó.

2012. júl. 4. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha pszichés, akkor meg kéne oldani a problémát, nem elfedni a tüneteket.
2012. júl. 4. 12:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyél sok Aktíviát:D

Bocs,nem bírtam ki.:D

Amúgy ez 100,hogy pszichés,beszélj egy szakemberrel.

2012. júl. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!