Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok máshol alu (dni! Hogy magyarázzam meg a barátomnak? (pukiroham, epegörcs)
19 éves vagyok.3 éve kezdődött,hogy bárkinél ottalszok a következő panaszok jelentkeznek: borzasztó epegörcs, "pukiroham", hasmenés, hascsikarás.
Volt egy fiú akivel 3 évig voltam együtt,nála ha ottaludtam semmi bajom nem volt. 17 évesen összejöttem egy fiúval 3 hónap után nála aludtam,egész éjjel úgy fel volt fújódva a hasam,hogy a pizsama pólót (!) nem tudtam a hasamra húzni.
Most fél éve volt egy fiú akinél ott aludtam,ez volt az eddigi legcikibb. Ő már fél 11 kor aludt,én pedig hajnal fél 3 ig a görcseimmel fetrengtem! majd hajnal 3 kor olyan fosás jött rám,hogy legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenembe,sőt ráadásként felújították akkoriban a lakásukat és a szülei az előszobába aludtak,ahonnan nyílt a wc,a wc ajtót pedig nem lehetett rendesen becsukni.
Gondolhatjátok....
Tegnap átmentem a barátomhoz (3 hónapja vagyunk együtt) és úgy volt megbeszélve hogy nála alszok.Filmet néztünk elkezdett sötétedni,és ahogy éreztem hogy jön az este úgy kezdett megint felfújódni a hasam.Amikor már rámjött a pukiroham azt kellett hazudnom neki hogy megjött így haza kell jönnöm.
Hogyan tudnám megbeszélni hogy én nem tudok nála aludni? Ez gondot fog jelenteni a későbbi kapcsolataimban is!
Veletek még nem volt ilyen?
Ja és ha nálam alszik valaki akkor semmi de semmi bajom sincs!
tuti valami pszichés alapja van a dolognak. beszélgess egy agyturkásszal, h legalább derítsétek ki, hogy mi a konkrét gond, aztán azt majd lehet kezelni, orvosolni.
ha nem okoz gondot a szüleidnek, kérd meg a barátodat, h egy ideig inkább ő aludjon nálad.
azért az egy dolog, h fingadozol egész este, nálam is van ilyen néha, de akkor eresztek, mert már 3 éve együtt élek a párommal, nem újdonság :)
viszont az azért kétségbe ejtene, h epegörcs, hasmenés, fájdalmak, szenvedés. ez nem vicc innentől. pár kis pukkantást egy régebbi, jó párkapcsolat kibír, viszont a fent leírtak nem normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!