Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Necces így kezdeni egy sráccal?
Lényeg a lényeg, hogy egy barátnőmmel felmentünk a városba sétálni. Elmentünk a McDonald's-ba, mondtam ismerősömnek: ’ha lesz kutyám, Istvánnak fogom hívni’. Lényegében ez nem lenne érdekes, de két srác ült a bejáratnál. Leültünk, odaszólt az egyik srác: ‘a kutyáddal névrokonok vagyunk ;-)’. Mosolyogtam egyet. Nem messze tőlünk beszélgetett pár emberrel, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy leült mellém. Bejelölt Facebook-on engem és a barátnőmet.
Pár nap múlva összefutottunk 4-esben (a két srác, én és a barátnőm). Végül az egyik srác kavart a barátnőmmel.
Ez egy jó éve volt. A barátnőmmel azóta nem vagyunk barátok, viszont megkeresett pár napja az a pasi Facebook-on, aki a barátnőmmel kavart. Nagy nehezen megadtam neki a számomat, mert 10 után ingyen beszél. Ma felhívott, 1,5 órát beszélgettünk. Mondta, hogy sokat változtam, szép vagyok, stb, jobban bejöttem neki mindig is, mint a barátnőm, de nem lépett, mert ő könnyen kaphatóbb volt, mint én, de amikor vele kavart, rám gondolt, stb.
Érdemes így kezdenem vele?
tipikus csajozos duma.
" Mondta, hogy sokat változtam, szép vagyok, stb, jobban bejöttem neki mindig is, mint a barátnőm, de nem lépett, mert ő könnyen kaphatóbb volt, mint én, de amikor vele kavart, rám gondolt, stb. " Ezt így olvasd el vagy 100%, amíg ránem jösz, hogy csak te is neki egy strigula leszel.
nem.
de mindegy, úgyis megteszed. mindenki a saját hibájából tanul igazán.
Hát... Ne legyen igazatok :)
Nem, nem e miatt nem vagyunk jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!