Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az, ha visszakérem a páromtól a pénzem?
Figyelt kérdés
Párom elég gyakran kér kölcsön tőlem kisebb összegeket, fizetésig,legtöbbször meg is adja.
Utóbbi időben gyakran kért, ami felgyűlt.Ma meg is adta egy részét,de egy kisebb,régebbi összeget elfelejtett.Én meg szóltam,hogy az még lemaradt...Nagyot nézett,meglepődött, gondolom,nem esett jól neki,hogy számon tartom az adósságát...Egyszerűen elfelejtette ,hogy valamikor azt is kölcsonkérte.
Most én érezzem pocsékul magam azért,hogy szóltam???? 2 éve vagyunk együtt, de nem férjem, nem lakunk együtt.
2012. júl. 2. 12:24
21/21 anonim válasza:
nem ciki, de én nem adnék neki kölcsön az biztos 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!