Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az, ha visszakérem a páromtól a pénzem?
Párom elég gyakran kér kölcsön tőlem kisebb összegeket, fizetésig,legtöbbször meg is adja.
Utóbbi időben gyakran kért, ami felgyűlt.Ma meg is adta egy részét,de egy kisebb,régebbi összeget elfelejtett.Én meg szóltam,hogy az még lemaradt...Nagyot nézett,meglepődött, gondolom,nem esett jól neki,hogy számon tartom az adósságát...Egyszerűen elfelejtette ,hogy valamikor azt is kölcsonkérte.
Most én érezzem pocsékul magam azért,hogy szóltam???? 2 éve vagyunk együtt, de nem férjem, nem lakunk együtt.
Hát a pénzügyeket minden párnak tisztázni kellene. Pl. üljetek le, és miondd meg neki, h nem vagytok 1 kasszán és számon tartod, mikor mennyit kért el, és szeretnéd is visszakapni. a lényeg h tiszta legyen a helyzet.
Nekem mjuk fura, h így számon tartod, mert én párommal úgy szoktam, h néha ő fizet néha én, mikor h jön ki, de utána sem ülünk le kiszámolni h az adott hónapban ki költött többet a másikra. Meg gondolom nálatok is van h meghív vacsizni stb. Szóval hacsak te nem szorulsz épp meg, szerintem nem kell minden fillért visszakövetelni.
Hát nem tudom mert 14 éves korom óta élek együtt a párommal igy közös kassza .
De egyedi véleményem szerint természetes az hogyha nem 1 hete vagytok együtt.
Hogy van ez a dolog nyilván ha szükségem lenne rá szolnék neki , de egyébként szerintem nem kérném vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!