Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha nem várom el a páromtó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem várom el a páromtól, hogy kimondja, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szeret, érzem a viselkedésén, a tettin, és nekem ez elég. Nem kérem, hogy kimondja hogy "szeretlek". Majd ha akarja kimondja, de nem akarom rákényszeríteni.

De nem értem, hogy néhány lány/nő miért nem hiszi el, hogy a barátja szereti őt, annak ellenére, hogy nem mondja ki... A barátnőim szerint én vagyok a furcsa.

Szerintetek?

2012. ápr. 4. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert valószinűleg azoknak a nőknek a pasija nem is mutatja ki.

A nők tényleg ezen csüggeszkednek... Szeretsz drágám? De tényleg? Tuti? Nagyon? Tényleg? és ez megy állandóan.

Mégis mit lehetne erre mondani? Ez a legnagyobb zsarolás a világon. Szemét udonrító dolog.

Egyáltalán nem veled van baj.

21F

2012. ápr. 4. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Borzasztó szakíts menekülj szívtelen dög vagy, FASÍRT!!
2012. ápr. 4. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy furcsa. Sőt szerintem az a természetes, hogy ha nem kell kimondani és mégis érzi a másik, hogy szeret.

Párommal mi se mondtuk még ki soha. Akárhányszor kimondanám valahogy visszafogom magam. Nem is tudom mért. De tőle se követelem, hogy kimondja. Érzem, hogy szeret. Ha meg te is érzed akkor minek mondani, azt amit már úgyis tudsz. Az meg milyen lenne már, hogy folyamatosan mondja, hogy így úgy szeret közbe meg nem érzed. Nem a szavakon múlik.

Kb ugyanazt mondtam el amit te! :) De legalább nem vagyunk egyedül ezzel az állásponttal.

22 F.

2012. ápr. 4. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt jól teszed, ha nem erőszakolsz rá semmit (és nem, nem vagy furcsa). :)

Ezzel együtt én szeretem mondani is, meg azt is, ha nekem mondják.

2012. ápr. 4. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szeret,ha a tetteiből látszik. Az a pasi aki csak mondja vagy hazudik vagy nem tudja mi a szerelem. Mondjuk mi a párommal ritkán ki szoktuk mondani, de elsősorban tényleg a tettek beszélnek.
2012. ápr. 4. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a psaim hogy ha ő mondja hogy szeretlek akk hát elvárja hogy mondjam hogy én is téged.
2012. ápr. 6. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
*pasim *ilyen
2012. ápr. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!