Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1éve hogy szakítottam exemmel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1éve hogy szakítottam exemmel. Bántott megalázott stb. könyörgött pár hónapig, de nem is reagáltam neki, majd megutált és azóta is tart. Elhord mindennek, minden kapcsolatot megszakított velem, kibeszél és szid. Miért csinálja?

Figyelt kérdés
ha valaha szerettük egymást miért nem tud utólag normálisan viselkedni,főleg h ő volt az oka h vége lett?
2012. júl. 1. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igy akar bosszut allni rajtad h nem fogadtad visza. amit meg mond rollad ne is vedd figyelembe te tudod mi az igaz sz....rd le nekem is volt mar hasonlo eset h 1 lanyka lehordott mindennek mert nem fogadtam visza... en nem vagyok az a tip aki va vege a kapcsolatnak akk konyorog sem az aki visszafogad ha vege vege az azert van mert valami nem volt jo es kesz bunkon hangzik de ez a velemenyem 23 F
2012. júl. 3. 10:55
 12/13 A kérdező kommentje:
igazad van
2012. júl. 3. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Szakits meg minden kapcsolatot vele. Ez egy primitiv f@sz. Ha bantott es megalazott, akkor azt sem erdemli meg hogy egy kerdest irj rola itt! Azert tamad mert soha nem fog megkapni! De ne utald ezert őt! Inkabb sajnald, es adj halat az Istennek hogy nem kototted ossze vele az eletedet.
2012. dec. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!