Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barnás pirosast pisiltem megszakított aktus után. Lehetséges h teherbe estem?
Ma hajnalba titokba átjött a barátom,mert szüleim nem engedik..elkezdtünk csókolozni..és odaértünk h megtörténjen..de nem volt cotonom..és neki sem..beakarta rakni..de nem akartam nélküle..de egy váratlan pillantba berakta és mondta h nyugi megszakítja..megszakította..
nem tudtam lefürödni se,mert szüleim nem tudták h itt volt..és tudták h megfürdötem már meg minden..
most amikor hazaértem a suliból akkor elmentem pisilni és barnás pirosas félét pisiltem..utána megfürdöttem rögtön..
segítsetek nekem..most akkor teherbe estem??????? :'(
vagy mi van ilyenkor??? kérlek segítsetek..
normális emberek írjanak..előre is köszönöm :)
Te milyen hülye vagy.. elmondod mi a retkes köze van annak h a húgycsövedböl barnàs pirosas cucc folyik?..
ha nem felfàzàs akkor húzzàl el dokihoz és figyelj oda bioszon... hàny éves vagy 11? :)
Hagyjátok szegényt békén parasztok!!!
Inkább jó tanácsokkal látnátok el nem pedig sértésekkel.
kérdező neked azt mondom,hogy:a testvéremnek is volt ilyen pár nap múlva el is múlik.Menj el nőgyógyászhoz,de ha szégyenlősebb vagy és nem akarod férfi nőgyógyásszal kivizsgáltatni magad akkor nő nőgyógyásznak mutasd meg.Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!