Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy újra megbizzon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra megbizzon bennem? Lécci sos

Figyelt kérdés
szóval a sráccal már többször is szakítottam, vagyis 3x. de vissza könyörögte magát, ugy semmi rosszat nem csinált csak ugy éreztem h nem müködik. és rájöttem hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni többet, de már szinte megsem bízik bennem, szinte tudja h megint szakítani fogok és már nem bízik meg bennem ugy, ráadásul mindig összeveszünk tök hülyeségeken. mit tegyek h újra olyan legyen mint régen? érzem hogy már nem mer annyira szeretni mert tudja hogy pofára esik:( de már tudom h nekem ő a legfontosabb, mit tegyek?:( 16/L

2012. jún. 30. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
igaza van a srácnak... meg se érdemel téged. keress mást, akivel nem játszol ilyen sokszor szakítósdit.
2012. jún. 30. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 elvétetted a fogalmazást olvasd csak újra :)

Neked pedig nem kívánok semmi jót amiért így bántál a férfitársammal. Na jó ... legyél vele kedves őleld csókold, és mondd el neki ami itt leírtál!

2012. jún. 30. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
csak sokat veszekedtünk :/ de végülis nem mind az én ötletem volt.. szóval h ő kezdte el h neki igy sz*r és lehet szakítani kéne , énmeg felhuztam magam és kidobtam, a 3-ból 2x eztörtént, de nemértem hogy akkor miért "könyörögte vissza magát" egyébként megértem..sajnálom:\\ és köszi a válaszokat
2012. jún. 30. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki őszintén azt, hogy mennyire fontos neked, és hogy nem akarod butaságok miatt elveszíteni. Próbálj meg nem veszekedni minden kis apró butaságon(tudom, hogy ez nehéz, mert én is hisztis lány vagyok és gyakran tudnék balhézni, de visszafogom magam. Viszont ha ennyiszer szakítottatok, és ő sem bízik meg benned, felesleges lenne tovább folytatni.
2012. jún. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!