Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kizáró ok?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés volt már..., de nem kaptam értelmes választ. De mi rémiszti el a nőt abban, ha a férfi érzelmes és aranyos? Gondolom nem sugalja a férfias dominanciát vagy mi(habár ebben nem hiszek, van elég slejt az utakon, szóval a természetes szelekció nem létező fogalom az embereknél) De a lányok állandóan a belső értékekről papolnak, mikor azt látom, hogy csak azért jön össze XY-al, mert annak sok a haverja, sok pénze van, nem törődik vele és megcsalja(de közben rinyál a lány). Én még nem találtam senkit és úgy érzem nagyon komoly baj van....

Lehet nem vagyok laza és nem vagyok az a húj de rideg csávó, de nem érzem magam kevesebbnek mástól, csak egyszerűen érzelmesebb és ragaszkodóbb vagyok, de ez sajna az eddigi egyedüllétből ered.

Most mindenki mondja, hogy változzak meg, mert gyík bojler vagyok. De én nem akarok megváltozni, jól vagyok így, csak ezt nem értékelik egy lány sem.

Akkor adjam fel és ne is próbálkozzak, azért, mert ilyen vagyok? Éljek másnak(munka, hobby), és ne is ismerkedjek?

2012. jún. 30. 15:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Igazad van, kedves kérdező, hát, jobban elgondolkozva: egy jó sportkocsim van, és talán én is jobban "szeretem" bármelyik fiúnál. :/:)
2012. júl. 2. 18:25
 22/31 A kérdező kommentje:
A sportkocsi a gyíkoknak való és a műmájereknek! :)
2012. júl. 2. 18:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Most muszáj volt beszólni? :D A motorokat is szeretem, de sportkocsim van. És nő vagyok, nem gyík, vagy műmájer. :)
2012. júl. 2. 18:54
 24/31 A kérdező kommentje:

Jól van, bocsi! Gyakorolnom kell a bunkóságot..., ti vagytok a tesztalanyok! :) Kezdek már jó lenni?

Amúgy én is szeretem a kocsikat, szakmai ártalom, mindent szeretek, ami brümmög, csetteg, csattog...

Milyen gépet hajtasz? :)

2012. júl. 2. 19:01
 25/31 szamóca.. ***** válasza:

nincs hozzá közöm és megszólni se akartam, pont nem érdekel ki hogyan hal meg :)

jó esetben a barátnődet is szereted ugye, és úgy ltom nem sikerült átadni hogy itt nem a reggeli szop.ásról van szó, hanem mindenről ami a kapcsolatban jó. hogy szeretnek, hogy van kihez tartoznod, és az összes többi ilyen érzelgős duma amiért jó valakivel lenni. amit a motortól nem kapsz meg.

az hogy nincs aki az utadba áll... hát kívánom hogy ne is álljon, sza.r érzés elpottyanni sajnos ezt tapasztalatból tudom, bár hálistennek csak lájtos verzióban sikerült kipróbálnom milyen ha valami mégis az utadba áll :D

az érzelmek sosem lesznek racionálisak, és én ettől nem érzem magam se.ggfejnek. ahogy nemrég egy másik kérdésben kifejtettem: fenntartom a jogot hogy csak olyan pasival legyek akivel szeretnék is, hogy legyenek igényeim adott esetben.

2012. júl. 2. 22:09
 26/31 A kérdező kommentje:

Nem áll oda senki! Legalábbis nem csak nekem fájna, ha 280kg vas és hús átkaszál valamin min. 120-al!

Felőlem! Gyere azzal össze akivel akarsz, mit érdekel! Csak látom itt a sok ajvékolást, hogy az én pasim így szemét úgy szemét és megcsal és megaláz, megver....

Volt már dolgom plázacicával,(megjegyzem ő kezdeményezett) mert amúgy viszonylag jó kiállású srác vagyok, de mikor a kapcsolatairól mesélt rendesen megsajnáltam...(mondtam is, hogy hát én nem az a fajta vagyok..., erre ő: Hát igen a rendes srácokat sz..ba se nézik), aztán megegyeztünk, hogy nem az ő világa vagyok! De tök egyszerű és normális lányok tetszenek, akik amúgy tudat alatt is ezt gondolják..., nem szoktak elküldeni, csak több randi után, szóval nem külső és nem dumahiány miatt van baj!

Amúgy nekem szerinted mi hiányzik ba.eg? Az, hogy napközben felhívjon valaki, hogy mi a répa van velem és hogy este ne egyedül pislogjak ki a fejemből munka után, hanem hogy legyen kivel beszélni, elmenni szórakozni, sportolni, akár szeretkezni...., a motort más, de legalább abba kapaszkodom, ameddig tudok, ha meg game, akkor game...., akkor nem adta ki a pakli!

2012. júl. 2. 22:41
 27/31 szamóca.. ***** válasza:

nagy a szád azt látom, csak épp cáfolnod, sőt, reagálnod se igen sikerült. elmondtam, az első kommentemben hogy mi lehet a probléma. szerintem világos volt, hogy NEM a megaláz megver kategóriára értettem azt, hogy vágyat generál. ez egy másik témakör, és ne is keverjük bele. itt arról volt szó, hogy az érzelmes aranyos srác miben lehet kevésbé vonzó egy nő számára mint kevésbé érzelmes társai.

Nem akarlak én se le beszélni se rábeszélni a csajozásra, csak leírtam amit gondolok: hogy bár nem kizáró ok, de valóban visszaveti az esélyeid valamelyest, és leírtam hogy miért teszi ezt.

egyébként így hogy kicsit bővebben írtál, akár indulatosabban is, őszintén ez hőbörgő hajdekemény motoroscsávó vagyok 280 kiló vas és hús átkaszál höh hehh duma sem túl vonzó a nők körében... legalábbis nekem futkározik a hideg a hátamon tőle

2012. júl. 3. 16:34
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem is veled akarok összejönni! :)

És azt azért mondtam, mert te jöttél a ki mibe fog belehalni dologba......, és amúgy igen, a motorozás tökös dolog, amit elég kevesen vállalnak be és emelett ez a világ legjobb közössége és legjobb időtöltése!

Igen nagy a szám! Mert így jobban is érvényesülök az életben és szeretek beszélni, ismerkedni!(de ezt meglátod, ha olyan helyre kerülsz, ahol van hierarchiai harc)

Amúgy nem is ismersz banyek és úgy alkotsz véleményt...., és lehet csökkentem az esélyemet, de inkább akarok találni 1 értékes nőt, mint 20 értetlen kicsapongót!

Nem is értem miért van kilátástalan helyzetben a mai normál családi körülmények között felnőtt értelmiségi, akinek nem apuci tolta alá az autót, luxusvillát...., de szereti a szakmáját és abban akar előrrelépni, csak ebben a sártengerben nem lehet és szerencsére még társ sincs ahhoz, hogy ez egy fokkal jobb legyen!

És akkor jön az, hogy hülyül a jónép, mert csak feka, lusta melós és újgazdag díszdiplomás van, aki soha nem fog dolgozni ebben az országban!

Neked meg sok sikert és találj valakit, aki megfelel a számomra érdekes igényeidnek!

2012. júl. 3. 20:43
 29/31 anonim ***** válasza:

# 24

Dodge :) A többit itt nem írnám, nem sok szaladgál belőle.

A csipkelődést én is szeretem, de az nem egyenlő a bunkósággal. :)

Sokan ezt értik félre. A lányok nem azt szeretik, ha bunkó módra viselkednek velük, a kölcsönös kis "szívatás", csipkelődés viszont izgalmat. Viszont tőlem a másik is megkapja. :D

2012. júl. 3. 20:56
 30/31 anonim ***** válasza:

*izgalmas

"Csak látom itt a sok ajvékolást, hogy az én pasim így szemét úgy szemét és megcsal és megaláz, megver.... "

Ezzel meg vigyázz, mert a lányok néha hajlamosak minden "apróságot" bunkóságnak értékelni.

Persze, ha megveri, az egyértelműen annak számít!

De én határozott nő vagyok, aki meg tudja védeni magát, viszont komolyan mondom: néha fel sem veszek olyan dolgokat, amikért más ("érzékenyebb"???) csajok már rég lebunkózzák a fiút. :)

Persze, talán azért, mert velem szemben bunkó fiú is "csak" aranyos kiscica lett a végén. ;D

2012. júl. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!