Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval szerintetek kizáró ok lehet az, hogy egy suliba járunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác, egy suliba járunk. Bejövünk egymásnak, de mégsem lép. Lehet, hogy zavarná, hogy egy suliba járunk, vagy nem akar semmit, vagy mi lehet a baj? Talán fél?
Köszönöm a válaszokat!
19/L
2012. jan. 22. 19:53
1/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy egy suliba jártok még nem kizáró ok...inkább az lenne necces ha osztálytársak lennétek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen, házinyúlra nem lövünk.
3/7 anonim válasza:
Osztálytárs necces, a suli nem. Hány ilyen kapcsolatot látok, illetve volt nekem is. Ha összefutunk a folyosón, mostmár egymásraköszönünk azt annyi. pedig nem is nagy a suli.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne gyere vele össze. Minden ismerősöm ilyen kapcsolata tönkrement. Jött a féltékenység, meg hogy túl sokat látják egymást. Szóval elég necces lenne. De ha mégis belevágsz, akkor remélem te erősíted a kivételt. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha osztálytárs, akkor sincs gáz, max 1-2 hétig piszkálnak titeket, ha olyan köcsögök, de semmi. Én nem kizáró oknak tekintem, hogy egy suliba járok barátnömmel, hanem inkább pozitívumnak (40 km-re lakunk egymástól, így pedig gond nélkül bármikor talizhatunk, suliba ígyis-úgyis kell menni). Bár nem mindenki van így vele.
Szerintem ha valamit akarna, már lépett volna, nem ez lesz a gond.
18F
6/7 anonim válasza:
Dehogyis!!!! Ne butáskodj már!!! A suli nem kizáró ok! Egyáltalán nem,sőt,nagyon jó kapcsolatok is kialakulhatnak ott! El se hinnéd milyen jók!:) Valószínűleg csak azért nem lép,mert nem találta még meg a megfelelő helyzetet,hogy együtt lehessetek,csak kettesben. Ez az idegesítő,ha egy suliba jártok,h egy csomó ember van még ott rajtatok kívül,és lehet,hogy zavarban van ha sok ember van körülöttetek. Biztos vagyok benne,hogy akar valamit,és nagyon boldog lenne,ha összejönnétek, én is vagyok így egy lánnyal,hogy egy suliba járunk,és bejövünk egymásnak,és nagyon szeretnék Vele összejönni, csak az a baj,hogy nehezen tudom elérni ,hogy kettesben legyünk,meg olyan kínosnak érzem,hogy egy csomószor odamegyek hozzá,amikor a barátnői is ott vannak Vele. Néha már sikerült kettesben programokat kitalálni,de sajna az is csak a sulival volt kapcsolatos, igazából az lehet a baj,h egyrészt,lehet h ő is azt hiszi,amit te, h rólad hiszi,h félsz h 1 suliba jártok stb, de az is lehet,hogy nem biztos az érzéseidben. Vagy mondom,nem volt meg rá a megfelelő helyzet,hogy összejöjjetek,hogy kettesben lehessetek,egy nyugodt helyen,úgy ,hogy tényleg nem zavarhat meg titeket senki más. Azt javaslom,érd el valahogy,h kialakuljon egy ilyen helyzet,teremts egy ilyen helyzetet,hogy csak ti vagytok ketten,és tényle nem zavarhat senki,hidd el nem fog visszakozni. Ha egyszer sikerül egy ilyen helyzetet teremteni,és ő is meggyőzpdik róla,h részedről is oké,onnantól nem fogja zavarni az se,h egy suliba jártok.
7/7 anonim válasza:
Az egy suliba járás nem kizáró ok,még az osztálytárs sem...inkább arról lehet szó,h nem biztos az érzéseidben, mert bizony,ha bepróbálkozik és te visszautasítod, az bizony nagyon nagyon keményet tud ütni, és elég kínos lenne neki. Érted már! Igen fél! Fél attól,h mi van,ha részedről nem oké a dolog! Ettől fél bizony. Mert ha biztos lenne az érzéseidben,már rég kapcsolatot kezdett volna veled. A suli csak oly szempontból nehezíti meg a dolgát,h nagyon nehéz rávennie magát,h lépjen,mert ha esetleg visszautasítod,az nagyon megalázó tud lenni,főleg ha utána még sokat látjátok egymást, szerintem ettől fél a srác, valahogy jelezz neki,hogy biztos legyen a dolgában,ezt javaslom. előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!