Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, az nektek kizáró ok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az nektek kizáró ok, ha egy srácnak az egyik metszőfoga egy nagyon kicsit szabálytalanul helyezkedik el?

Figyelt kérdés
Vagy ha amúgy tetszik a srác, akkor ez nem kizáró ok a kapcsolatra? mennyire számít nektek a fogsor?
2012. jan. 11. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
azé...ne hiányozzon...
2012. jan. 11. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
10%

nekem nagyon..egyik legfontosabb nálam.

az enyém teljesen szabályos és valahogy nem viselem el,ha a pasinak hibás.

2012. jan. 11. 19:53
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem sokat számít a fogsor,de ha csak egy kicsit áll rosszul azt elnézem :D
2012. jan. 11. 19:54
 4/13 anonim ***** válasza:
egy kis szabálytalanság még nem gond
2012. jan. 11. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:
csináltasd meg vele ,mert ha össze álltok utána a te pénzed is bánja! (ne a külső után ítéld meg az embert)!!
2012. jan. 11. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze, az első dolgom, hogy szétfeszítem az aktuális pasi száját, előkapom a nyeles tükrömet és vizsgálatot tartok.

Istenem, hát senki se hibátlan! Most komolyan, miért zavarna? Ilyen hülyeséget. Ha tényleg nagyon kócos lenne a fogsorod, max a saját érdekedben mondanám, hogy csináltass fogszabályzót, mert ha takarásban vannak könnyebben romlanak a fogak, hiszen nem tudod rendesen megmosni.

23/l

2012. jan. 11. 20:10
 7/13 anonim ***** válasza:
lesz@rom, 20
2012. jan. 11. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:
hehe, engem nagyon foglalkoztatnak a fogak, VISZONT irritál a tökéletes fogsor. nem tudom miért, de egyszerűen zavar. nekem az tetszik, ha nem tökéletes.
2012. jan. 11. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Menjen el fogorvoshoz és csináltassa meg, ismertem egy csajt aki szerelmes lett belém egy nyaralás során, alapvetően sok szép dolog volt ami tetszett rajta, pl szép haja volt, szép szeme, szép alakja, de az egyik metszőfoga kifele állt, nagyon lehangoló volt. Azóta már megcsináltatta fogorvossal, csak mostmár nem kellek neki :/ szívás 21/F
2012. jan. 11. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
hát ha a foga miatt nem kellett neked anno, akkor ne is csodálkozz, hogy mostmár nem kellesz neki. úgy kell neked, megérdemled.
2012. jan. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!