Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kizáró ok?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés volt már..., de nem kaptam értelmes választ. De mi rémiszti el a nőt abban, ha a férfi érzelmes és aranyos? Gondolom nem sugalja a férfias dominanciát vagy mi(habár ebben nem hiszek, van elég slejt az utakon, szóval a természetes szelekció nem létező fogalom az embereknél) De a lányok állandóan a belső értékekről papolnak, mikor azt látom, hogy csak azért jön össze XY-al, mert annak sok a haverja, sok pénze van, nem törődik vele és megcsalja(de közben rinyál a lány). Én még nem találtam senkit és úgy érzem nagyon komoly baj van....

Lehet nem vagyok laza és nem vagyok az a húj de rideg csávó, de nem érzem magam kevesebbnek mástól, csak egyszerűen érzelmesebb és ragaszkodóbb vagyok, de ez sajna az eddigi egyedüllétből ered.

Most mindenki mondja, hogy változzak meg, mert gyík bojler vagyok. De én nem akarok megváltozni, jól vagyok így, csak ezt nem értékelik egy lány sem.

Akkor adjam fel és ne is próbálkozzak, azért, mert ilyen vagyok? Éljek másnak(munka, hobby), és ne is ismerkedjek?

2012. jún. 30. 15:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Mindkét nemre egyformán jellemző a jelenség, de egyiknél sem mindenkire, és a belső okok sokfélék lehetnek. A férfiak álma is állítólag egy odaadó, rendes lány, aki megbecsüli, értékeli, nem veszi semmibe őket. Mégis folyton az ilyen lányok panaszkodnak, hogy a fiúk a szemét "r.bancokra" (nem feltétlenül szó szerint) buknak, nekik mindent eltűrnek, megbocsátanak, futnak utánuk, stb.

Ez inkább pszichológia. A biológiai magyarázatok túl sarkítottak szerintem.

2012. jún. 30. 15:37
 2/31 anonim ***** válasza:

Azt írom, amit ilyen esetben mindenkinek tanácsolni szoktam: "középút".

Érezze a másik, hogy fontos, kedveled, vannak érzelmeid felé. De ezzel együtt legyél önálló, önérzetes, független. Mindkét nemnél ezek a vonzó tulajdonságok.

A két szélsőség nem jó (hosszútávon semmiképpen nem). Az sem, ha teljesen "bunkó" vagy, az sem, ha kapcsolatfüggő.

2012. jún. 30. 15:40
 3/31 szamóca.. ***** válasza:

nem elrémiszt, csak nem vonz.... a szerelem vágyból táplálkozik, és a vágy legnagyobb ellensége a beteljesülés. az érzelmes, aranyos fiú ágyba viszi a reggelit, ami kényelmes nekünk. néha. de ha mindent megadsz, ha nyilvánvalóan szeretsz, az csak jó érzéseket teremt, és az nem elég. hosszú távon kell valami, ami fenntartja az érdeklődést, hogy tudja a nő hogy többet is adhatnál neki, de ki kell érdemelje. éreznie kell, hogy ő akar téged jobban, ő az aki jobban szeret, és akinek küzdenie kell.

és itt szokott jönni a félreértés, hogy p.öcsnek kell lenned. Nem. lehetsz érzelmes aranyos fiú, tiszta erkölcsökkel és rántottás fakanállal, csak tanuld meg a játékot amivel fenntarthatod a vágyat.

2012. jún. 30. 16:13
 4/31 anonim ***** válasza:

"ma 16:13"

most újjat tanultam:)

2012. jún. 30. 16:25
 5/31 anonim ***** válasza:
A nőnek kell újabban küzdenie? Érdekes. :D Még ilyet se hallottam. Sőt, inkább az ellenkezőjét, hogy a nőnemű tartja fenn így a hímnemű vágyait. :D
2012. jún. 30. 16:36
 6/31 anonim ***** válasza:
szamóca: a fiúknak azonban (tapasztalatim szerint) nem igazán vonzók az olyan lányok, akik értük küzdenek kézzel-lábbal. Vagy még ha nem is kézzel-lábbal, de aki garantált már számukra, és fontosabb neki a kapcsolat mint a fiúnak.
2012. jún. 30. 16:38
 7/31 szamóca.. ***** válasza:
is. de ha az egyikben nincs vágy, miért akarná fenntartani azt a másikban? ha nem vágyom rá nincs kapcsolat. ha nem vágyik rám, akkor sincs.
2012. jún. 30. 16:38
 8/31 szamóca.. ***** válasza:
#6: ugyanígy kell a nőnek is eljárnia. tudom, ez már komplikált és rengeteg átfedés van. senki nem mondta hogy egyszerű:)
2012. jún. 30. 16:39
 9/31 anonim ***** válasza:
4-es! helyesen újat (ujj=testrész, Új=melléknév)
2012. jún. 30. 16:49
 10/31 anonim ***** válasza:
Ha mindkettő így jár el, akkor meg talán azon versengenek, ki "kerekedjen" felül benne. :D Bizony, bonyolult. De ilyesmire céloztam a középúttal mindkét részről. :D
2012. jún. 30. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!