Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kizáró ok?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés volt már..., de nem kaptam értelmes választ. De mi rémiszti el a nőt abban, ha a férfi érzelmes és aranyos? Gondolom nem sugalja a férfias dominanciát vagy mi(habár ebben nem hiszek, van elég slejt az utakon, szóval a természetes szelekció nem létező fogalom az embereknél) De a lányok állandóan a belső értékekről papolnak, mikor azt látom, hogy csak azért jön össze XY-al, mert annak sok a haverja, sok pénze van, nem törődik vele és megcsalja(de közben rinyál a lány). Én még nem találtam senkit és úgy érzem nagyon komoly baj van....

Lehet nem vagyok laza és nem vagyok az a húj de rideg csávó, de nem érzem magam kevesebbnek mástól, csak egyszerűen érzelmesebb és ragaszkodóbb vagyok, de ez sajna az eddigi egyedüllétből ered.

Most mindenki mondja, hogy változzak meg, mert gyík bojler vagyok. De én nem akarok megváltozni, jól vagyok így, csak ezt nem értékelik egy lány sem.

Akkor adjam fel és ne is próbálkozzak, azért, mert ilyen vagyok? Éljek másnak(munka, hobby), és ne is ismerkedjek?

2012. jún. 30. 15:31
1 2 3 4
 11/31 szamóca.. ***** válasza:

olyan mint a fogócska:))

én bunkó vagyok --> ő kedves lesz --> ettől én kedves leszek --> amitől ő bunkó lesz --> aztán én is, és kezdődik elölről.

de ha egyszer megragad valamelyik szinten, akkor unalmassá válik, elveszik a vágy és b.szhatod. szerintem így működik

2012. jún. 30. 17:09
 12/31 A kérdező kommentje:

Akkor megadok minden törődést a mocinak, a nők meg húzzanak a lecsóba!

Nem viszek ágyba reggelit, sőt néha én szólok be viccesen, de szeretek bókolni és mondjuk megsimogatni az adott lányt, sajna azt is el szoktam mondani, ha úgy érzem, hogy szeretm.....

Na de nem baj, akkor inkább másba fektetem az energiám és nem fogok kezdeményezni, talán ez így a legjobb! Habár kéne gyerek majd egyeszer...

2012. jún. 30. 18:57
 13/31 anonim ***** válasza:

Ha nem kezdeményelez egyáltalán, az vesztett ügy. Viszont az ágybareggelit csak ne hagyd ki! Engem például az vesz le a lábamról. :P

És.. nem mondod, hogy azért csajozol, mert majd valamikor kéne gyerek? :D

2012. jún. 30. 19:00
 14/31 A kérdező kommentje:

Akkor meg ez van, majd kihalok!

Csak azt sajnálom, hogy az bezzeg szaporodik orrba szájba, akinek nem igazán kellene a dolgozni akaró és értelmiség meg szépen lassan ki fog dögölni.

2012. jún. 30. 19:11
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát nézd, míg a normálisok fizetésének felét lefogják, hogy az ő adójukból tartsák el őket, addig a normális ember kétszer is meggondolja, vállaljon-e gyereket. Sajnos ez van.
2012. jún. 30. 19:14
 16/31 A kérdező kommentje:

És akkor ilyenkor jutok oda, hogy sz.r az élet! :)

Politikát meg ne vigyünk bele..., abban is csalódtam már eleget!

Lehet le kéne innen lécelnem és nem agyalnom semmin, csak jó diplomám van(gépész) és nem akarok mosogatni, de úgy látom nekem itt nem igazán terem babérokat az élet!

Habár mindíg azt mondtam, hogy az menjen innen, aki nem ide való..., de itt egyedül és nem megbecsülten és nem megfizetetve nem látom a jövőm!

2012. jún. 30. 19:30
 17/31 szamóca.. ***** válasza:
gratulálok, sikerült teljesen téves következtetést levonnod. a motorod nem cumizik reggelente, ezt sose feledd.
2012. júl. 1. 17:36
 18/31 anonim ***** válasza:
Szamóca: én se, nem is ezért van partnerem. :)
2012. júl. 1. 18:39
 19/31 szamóca.. ***** válasza:

te is fogtad a költői túlzást és a drámai túlfeszülést a mondanivalómban, aminek célja az érzékletesebb szemléltetés volt :))

mindig is mondtam hogy az internet kinyírja a kommunikációt...

2012. júl. 1. 20:23
 20/31 A kérdező kommentje:

Az teljesen más! Őt szeretem! A cumit meg megkapod pénzért is! Ha csak ennyiről szólna...., akkor tényleg sajnálom a nőket és tényleg bizonyítja a sztereotípiám, hogy nem érdemeltek rendes srácot!

A másik, a motoron igazán férfinek érzem magam, nincs aki az utamba áll! Egyszerűen elönt az adrenailin és nem akarok félni semmitől! (tudom, donor vagyok és közöd???):)

2012. júl. 2. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!