Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nálatok a büdi láb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok a büdi láb kizáró ok?

Figyelt kérdés
Barátom mesélte, hogy beszélgettek egy haverjával, és az mesélte, hogy azért dobott egy csajt, mert esténként, mikor munka után hazaért, nagyon büdi volt a lába. Mondtam barátomnak, hogy most komolyan ezért dobta a csajt, miközben jól nézett ki, jó volt a szex stb? Ő meg mondta, h igaza van, mert a büdi láb nagyon kiábrándító. Bezzeg neki lehet büdi a lába... Tényleg dobnátok egy csajt ezért?

2012. máj. 15. 16:22
1 2 3
 1/21 hukux válasza:
100%
Hát ha büdösebb az enyemnel akk kiabrandito..de egy labszag nem lehet probléma ha telleg szeret teged :)
2012. máj. 15. 16:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dobnám,nekem is büdös szokott leni a lábam,de megmosom ésgondolom a lány is lezuhnyzott ,nem ?
2012. máj. 15. 16:24
 3/21 Darkstreet ***** válasza:
4%
Szerintem aki ilyen gondokkal küszködik az elmegy a gyógyszertárba és vesz gombásodás elleni kenőcsöt vagy hintő port!Lehet tenni ellene! Max azért dobták ki mert elhanyagolta magát és sz**rá!
2012. máj. 15. 16:25
 4/21 anonim ***** válasza:
19%
A mai gyógyszeripar mellet kizárt a bűzlő lábszag éppúgy mint a rothadó fogsor!
2012. máj. 15. 16:26
 5/21 A kérdező kommentje:
a lány vendéglátós volt, és napi 12 órát dolgozott. mikor hazament, akkor sokszor olyan fáradt volt, hogy levette a cipőjét, és ruhástól befeküdt az ágyba. gondolom reggel fürdött, mikor volt ereje, vagy nem tudom.
2012. máj. 15. 16:27
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Dobnám
2012. máj. 15. 16:27
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
Ez a megfogalmazás durva szerintem, hogy büdi. Akkor már büdös. Fuj amúgy. Amúgy ahogy a hónaljszagot a lábszagot is meg lehet szokni idővel.
2012. máj. 15. 16:33
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

Lehet durván hangzik, de ha büdösen képes úgy ágyba feküdni, hogy nem fürdik, akkor meg is érdemli hogy dobta.

Azt a tiszteletet meg kell adnom a páromnak, hogy ilyent nem teszek. Úristen büdösen melléfeküdt? :( :(

2012. máj. 15. 16:44
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

# 4

Bárcsak úgy lenne! Volt egy barátom, aki hiába mosta a fogát rendszeresen, hiába járt vele fogorvoshoz, úgy nézett ki a pofája, mint egy undorító csövesnek, már elnézést...

A kérdésre: Szerintem ezért túlzás dobni valakit. Inkább azért, mert nem mosta meg, hanem befeküdt mellé. A fáradság nem mentség erre, fürödjön csak szépen meg, ennyi tisztelet mindenkinek jár.:)

2012. máj. 15. 16:53
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem elég gáz ezért dobni valakit.Van,akinek alapból izzadósabb a lába,nem tehet róla,kész,ez van.Van,akinek meg a fogaival vannak gondok,minden nap mos fogat,de mégis lerohad a fél fogsora.Ráadásul a csaj dolgozott,nem otthon lógatta a büdös lábát...imádom ezeket a finnyás embereket.
2012. máj. 15. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!