Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nálatok a büdi láb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok a büdi láb kizáró ok?

Figyelt kérdés
Barátom mesélte, hogy beszélgettek egy haverjával, és az mesélte, hogy azért dobott egy csajt, mert esténként, mikor munka után hazaért, nagyon büdi volt a lába. Mondtam barátomnak, hogy most komolyan ezért dobta a csajt, miközben jól nézett ki, jó volt a szex stb? Ő meg mondta, h igaza van, mert a büdi láb nagyon kiábrándító. Bezzeg neki lehet büdi a lába... Tényleg dobnátok egy csajt ezért?

2012. máj. 15. 16:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
az én barátom is olyan munkát végez, ami miatt 8 órán keresztül kell rohangálnia ide-oda, szinte non-stop, és minden este büdi a lába, hiába a spray. kórházban dolgozik, és ott speciális papucsot kell hordaniuk, befülled a lába, nem tehet róla. mégsem dobnám ki emiatt.
2012. máj. 15. 17:02
 12/21 anonim ***** válasza:

Viccelsz?

Engem még fel is izgatna! XD

2012. máj. 15. 17:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szerintem sem azért dobta, mert büdös volt a lába, hanem azért, mert igénytelen volt.

Ez csak egy kiragadott része lehet a történetnek.

2012. máj. 15. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:

én nem vagyok ilyen finnyás hogy egy kis lábszag elriasszon xD Enyém se olyan mintha most dörzsöltem volna be légfrissítővel mondjuk :D

f18

2012. máj. 15. 17:14
 15/21 A kérdező kommentje:
nem, a srác azt mondta, h kifejezetten a lábszag miatt dobta. mondta, h amúgy aranyos volt, szép, jó volt vele a szex, meg azért nem volt igénytelen pl zsíros haj, tövig lerágott körmök, meg ilyenek. egyszerűen kiábrándult belőle a lábszag miatt.
2012. máj. 15. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát akkor gyökér a srác. Mondjuk én is hallottam már olyat, hogy valaki azért dobta a nőjét, mert nem tetszett neki a könyökén a bőr.

Az ilyen biztos nem nagy szerelem, jobb is ha mielőbb vége szakad. Talált volna más okot, ha épp nem a lába büdös.

2012. máj. 15. 17:24
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem 12 óra meló után, lábmasszírozást érdemelne a csaj a barátjától, még ha büdös is. (Egyébként van aki ezt szereti, lám milyen jól jönne ilyenkor a lábfetisiszta perverz disznó barát) :)

26/F

2012. máj. 15. 17:29
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

Én is azok közé tartozom akit kifejezetten izgatnak az ilyen dolgok. Több olyan barátnőm is volt aki ezt megtudván szándékosan próbált neked kedvezni és egész nap nejlonharisnyában volt.

Ez persze szélsőség tudom, hogy sokan ezt nem értik meg és nyilván nem én vagyok az etalon, de azt tudom, hogy ha nem rajonganék ezért ennyire, akkor sem dobnám a lányt ha szeretem mint ahogy nem dobnám azért sem ha ragyás lenne a bőre, pedig az nem a fétisem.

Egyébként a legtöbb lánynak NINCS szaga, bármit csinálnak. Így én ölni tudnék egy ilyen lányért aki minden este boldoggá tenne a talpaival. Mindig annak jut aki nem tudja értékelni, az élet igazságtalan... :(

2012. máj. 15. 22:10
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem dobott ki párom ezért. Igyekszem tenni ellene, de ha nyáron zárt cipőt kell húzzak, még babapúder és pamut zokni mellett se biztos, hogy nem lesz erős a szaga. Sajnos ezt apámtól örököltem...

És ezért valakit kidobni... Kész...

22/L

2012. máj. 15. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem dobnám ki ezért a Barátnőmet. Kondi után néha nekem is érezni egy kicsit. Mégsem dobott a Barátnőm, mert szeretett. ...és én is Őt! Nagyon ápolt lány volt, csak egyszerűen izzadósabb volt a lába, erről nem tehet senki! Egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy ezért kidobjam. Ha igénytelen valaki, az más, azért szólnék, de ha próbál tenni ellene és mégis büdös a lába, hát Istenem, ez van. Egy normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, így ezt is. Ha ez szakítóok, érdekes egy kapcsolatról van szó:/
2012. jún. 6. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!