Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok a büdi láb kizáró ok?
Viccelsz?
Engem még fel is izgatna! XD
Alapvetően szerintem sem azért dobta, mert büdös volt a lába, hanem azért, mert igénytelen volt.
Ez csak egy kiragadott része lehet a történetnek.
én nem vagyok ilyen finnyás hogy egy kis lábszag elriasszon xD Enyém se olyan mintha most dörzsöltem volna be légfrissítővel mondjuk :D
f18
Hát akkor gyökér a srác. Mondjuk én is hallottam már olyat, hogy valaki azért dobta a nőjét, mert nem tetszett neki a könyökén a bőr.
Az ilyen biztos nem nagy szerelem, jobb is ha mielőbb vége szakad. Talált volna más okot, ha épp nem a lába büdös.
Szerintem 12 óra meló után, lábmasszírozást érdemelne a csaj a barátjától, még ha büdös is. (Egyébként van aki ezt szereti, lám milyen jól jönne ilyenkor a lábfetisiszta perverz disznó barát) :)
26/F
Én is azok közé tartozom akit kifejezetten izgatnak az ilyen dolgok. Több olyan barátnőm is volt aki ezt megtudván szándékosan próbált neked kedvezni és egész nap nejlonharisnyában volt.
Ez persze szélsőség tudom, hogy sokan ezt nem értik meg és nyilván nem én vagyok az etalon, de azt tudom, hogy ha nem rajonganék ezért ennyire, akkor sem dobnám a lányt ha szeretem mint ahogy nem dobnám azért sem ha ragyás lenne a bőre, pedig az nem a fétisem.
Egyébként a legtöbb lánynak NINCS szaga, bármit csinálnak. Így én ölni tudnék egy ilyen lányért aki minden este boldoggá tenne a talpaival. Mindig annak jut aki nem tudja értékelni, az élet igazságtalan... :(
Engem nem dobott ki párom ezért. Igyekszem tenni ellene, de ha nyáron zárt cipőt kell húzzak, még babapúder és pamut zokni mellett se biztos, hogy nem lesz erős a szaga. Sajnos ezt apámtól örököltem...
És ezért valakit kidobni... Kész...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!