Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Az kizáró ok nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az kizáró ok nálatok ha egy srác nem tud jól csókolni?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, hogy a lányoknál leírod magad, ha nem tudsz jól csókolni. Én picit félek ettől, mert 18 évesen még egyszer sem smároltam, így teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren. (Légyszi normális válaszokat!) 18F
2011. jún. 9. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem, inkább megtanítanám. :)
2011. jún. 9. 21:56
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nálad nincs probléma, hisz szó sincs arról, hogy rosszul csókolsz, csak még egyszerűen nem csókolóztál. Azt meg ha elkezded hamar belejössz ;)

és van egy csomó lány, aki még szintén nem csókolózott ennyi idősen, nekik meg fogalmuk sincs, milyen ha vki jól csókol :)

2011. jún. 9. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtanítom... ;) Amúgy nem ez a mérce. Akinek ez, az érdekes egy képződmény lehet. :D 23/L
2011. jún. 9. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem leírod magad... egy szerelmes első csók később emlékezetes és vicces is lesz hogyha először összekoccan a fogatok meg mittudom én:D Ami fura az max az lehet hogyha a lány szégyenlös és nemtudja hogy kezelje a szituációt:P De hát nyilván vannak ilyen lányok is hogyha nem jó egy csók akkor azon nemis lehet javítani, de ezis olyan mint minden más gyakorlás kérdése:) És ahány lány annyi féle csók:P:) 18/L
2011. jún. 9. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
majd amikor eljön az alkalom,és megcsókolod az illetőt,csak légyszi ne nyomd a nyelved a torkáig,hogy majd megfulladjon.Csak szépen,lassan,gyengéden:)
2011. jún. 9. 22:02
 6/9 Niky emo girl ***** válasza:

hát szerintem mindenki javitható :) 16évesen csókolóztam először, elején énis bátortalan voltam és végül mégis mái napig könnyes szemekkel gondolok arra a napra olyn jó volt végül *-* hamar bele lehet jönni ;)

17/L

2011. jún. 9. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem. Nálam az kizáró ok, ha nem vagyok szerelmes belé. Még soha nem csókoltam olyan fiút, akibe nem voltam szerelmes, és nem is fogok. Ha pedig szerelmes vagyok, akkor ígyisúgyis azt a csókot érzem a legcsodásabbank :)

20L

2011. jún. 9. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Első csók előtt én is így éreztem (16 voltam). De meglepően könnyen jött, aztán egy kis gyakorlással hamar belejön az ember.
2011. jún. 9. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én pasim először kifejezetten bénán csókolt. Vállat vontam, nem erőltettem a dolgot, nem is tettem szóvá, csak magától rájött. (megjegyezném, hogy szex terén viszont egy isten, messze az eddigi legjobb) Később pedig magától tepert, és tök sokat fejlődött. De meg se fordult a fejemben, hogy emiatt nem maradok vele. Én egyszerűen imádom őt :)20L
2011. jún. 9. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!