Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai korosztálybeli pasik úgy tekintenek a csajokra mint vmi kapura és ha "megvan" a csaj, akkor góóóóól?
22/F vagyok a barátnőm szintén 22/L. 14 éves korunkba ismertük meg egymást és azóta is együtt vagyunk, nincs is semmi baj a kapcsolatunkkal. Ő az első és az egyetlen nő az életemben. Szép lány, ezt mindenki mondja. A barátaim akiket szintén nagyon régóta ismerek, mégis egy lúzernek tartanak, nem mondják ki ezt nyíltan, de erősen éreztetik. Merthogy nekik már ennyi meg annyi csaj megvolt, tehát sok különböző csajjal szexeltek már, és hogy ez az élet értelme, minek ilyen fiatalon "leparkolni" valaki mellett. Meg az a duma is idegesíteni tud néha, hogy ha most fiatalon nem "éli ki magát" az ember, akkor később meg fogja csalni a feleségét! És továbbá persze a sok hencegés hogy 2 csajjal aludtam egy ágyban szilveszterkor.. később mind a kettő megvolt, összehoztam, fasza gyerek vagyok én vagyok a király stb.
Nektek erről mi a véleményetek?
Mit lehetne erre írni? Igaz, az utolsó szóig. Az oka pedig az, hogy egyre kevesebb az olyan nő, akit tisztelni lehetne, akiben meg lehetne bízni, akit társnak lehetne nevezni. Ma az a divat, ha a nő eljátssza a lyuk szerepét. Most írjam azt, hogy ez mennyire rossz? Egyfelől igen, másfelől pedig nem. Aki eléggé gátlástalan, az ma szinte bármilyen nőt megkaphat, és még csak nem is kell érte sokat tennie. 20-30 évvel ezelőtt még sok pénz kellett ehhez, ma már az sem kell, csak valami tessék-lássék rossz duma és egy menő szerkó. A nők ma már széles körben kifejezhetik a szexualitásukat, és ezért egyre kevésbé szólják meg őket, így egyre bátrabbak is. A mai modern nő már élvezetből szexel, és nem kötelezi el magát egy férfi mellett. Éli a szingli életet, esetleg karriert épít. Minél csinosabb, annál jobban tudja magáról hogy bármit megtehet, sőt, rá is játszik a lyuk szerepre, mert úgy megkap mindent. Ezt a fiatalabbak is eltanulták, ezért vetkőznek nyilvánosan a tizenévesek, miközben diáktársaik és perverz tanáraik csorgatják rájuk a nyálukat. Ez az új módi, és ez csak a kezdet.
A srácok pedig versenyeznek, hogy hány ilyet kapnak meg. Minek a tartós kapcsolat, amikor sosem volt szabadsággal kaphatnak mindig új és új partnereket? Miért lenne valaki hűséges, amikor az már csak az idősödő generációk ábrándképe?
Persze ebbe a képletbe belerondítanak a nemi bajok, amikről gyáván hallgatnak az érintettek, de annál bátrabban adják tovább újabbaknak.
Mi mást írhatnék? Ennyi megteszi.
Semmivel sincs több esélyed egy teljes életre, mint a barátaidnak. Ebben a korban az ő viselkedésük legalább annyira helyes, mint a tiéd. Ebben a korban nem kell még minden áron komoly kapcsolatra törekedni. Márpedig azért, mert még sokat fogtok változni. (Lehet, hogy 10 év múlva a párod fogja azt gondolni, hogy még csak 1 f@sz járt benne és ki akar próbálni másikat is. Nem tudhatod.) Könnyen lehet, hogy 30 évesen már bőven házas leszel és rádöbbensz, hogy ebben a korban mást vársz el egy kapcsolattól, mint amit a párod nyújtani tud. Mégis nehezen fogsz szakítani, mert a válás nehezen egyeztethető össze az értékrendeddel és nehezen szakítasz 10+ év után.
Ezzel szemben a barátaid sok kis kapcsolaton lesznek túl. Tudják, hogy a nők jönnek-mennek az életben és nem ragaszkodnak olyanhoz, akit ejteni kell. 30 évesen már kezdik tudni, hogy mit akarnak és eséllyel találják meg a párjukat.
Nem annyira fekete és fehér a világ, mint ahogy te és a kommentelők látják.
Az is kifejezetten nem tetszik, ahogyan befűzik azokat a bizonyos "gól" csajokat, szinte egymással is versenyeznek mennyiségben. Néhány hódítási esetnek tanúja voltam és hát... annyit hazudtak a csajnak mint Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor együtt egész kormányzásuk alatt kb.
Megmondták hogy ők komoly kapcsolatot akarnak, és hogy nagyon ritka az ilyen különleges lány mint te. stb stb. és még rengeteg ehhez hasonló duma.
Aztán megdugták egyszer-kétszer-háromszor-négyszer és amint jött egy újabb csak akinél "volt esélyük", egyből továbbálltak. Ezt azért nem tartom becsületesnek.
16:56 Van valami abban amit mondasz, de akik így gondolkodnak, mint a kérdező az már valamiféle érzelmi mélységet sejtet. Fontos az igazán minőségi, mély érzelmeken alapuló kapcsolat nem csak arra megyünk, hogy legyen valaki mellettünk, aki bármikor pótolható, szerintem senki sem pótolható, mert mindenki egyedi csak megtanulunk nélküle élni.
Emberek alakítanak a személyiségünkön, de nem kell ehhez párkapcsolat, elég ehhez csak beszélgetni velük, megismeri a véleményüket, gondolataikat.
Tényleg változnak az emberek, de ezt inkább fejlődésnek mondanám jobb esetben, egyik húzza a másikat előre akaratlanul is, alkalmazkodni kell, tanulni egymástól, ha ez nem megy akkor jöhet más. Viszont az aki sokat váltogatja a társát az nem igazán éli meg az érzelmeket, nem tud viszonyítani milyen volt és lett, csak egy oldalát látja. Valahol meg kell találni az egyensúlyt a túlzott kötődés és a mindegy, hogy te vagy-e a párom dolog között. Egyik sem jó.
Mindenki járhat rosszul és jól is akármit is csinál... Csak felfogás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!