Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan lány, aki megérti hogy vallási okokból házasság előtt nem szeretnék nemi életet élni?

Figyelt kérdés

Azért hagynak ott a nők sorban, mert én házasság előtt nem szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni

Szerintetek így hogy találjam meg a párom?

2012. jún. 26. 00:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az ember szexuális magatartása mindig változik"

Alaptulajdonságok ritkán változnak.

2012. jún. 26. 01:20
 12/30 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon sok embernél hallom, hogy a szex is megváltozott nem jó, nem akarja már úgy mint régen
2012. jún. 26. 01:30
 13/30 anonim ***** válasza:
Ilyen irányú változás sajnos van, ennek számos oka lehet. Az ember nem olyan virgonc 40 évesen napi 8-10 óra munka mellett, mint 20 évesen az egyetemi évek nyári szünetében. De két különböző habitusú ember között nem-igen lesz igazán jó a nemi élet.
2012. jún. 26. 01:38
 14/30 anonim ***** válasza:

Megváltozott, de csak a párjával szemben.

Tudod, emiatt szoktak később kikacsingatni az emberek.

2012. jún. 26. 01:40
 15/30 anonim ***** válasza:
ha ennyire fontosak neked a vallási előírások, olyan lányt válassz, akinek szintén azok. kifejezetten vallás alapján keress. nem vicc. gyülekezetek meg táborok.
2012. jún. 26. 01:42
 16/30 anonim ***** válasza:
Én is katolikus vagyok mégsem vártam házasságig... Nem hinném, hogy emiatt pokolra kerülnék.:) Rengeteget járok templomba, nem csak misékre.Részt veszek ünnepeken mint segítő stb. Persze ezzel én nem rábeszélni akarlak bármire is. Egyébként létezik még olyan lány biztosan, aki így gondolkozik, mint te. Hidd el, hogy megfogod találni a párodat.:)
2012. jún. 26. 02:09
 17/30 anonim válasza:
74%

Kedves Kérdező!

A válasz adók nagy része már írta, hogy saját "berkekben" keress. Ez valóban így van!

Nagy örömmel látom azt, hogy a sok "jó akarás és rábeszélés" ellenére Te kitartasz a terved, hited mellett!

Én egy 27 éves nő vagyok és a férjemmel mi is pontosan így gondoltuk helyesnek és a Jó Atya erre indította a szívünket. Nem mondom, hogy könnyű volt, nem mondom, hogy nem voltak kísértések, de Isten adott erőt ahhoz, hogy megállhassunk tisztán Őelőtte. Pontosan ezért 9 hónap után a férjem megkérte a kezem.

Nem mondom, hogy az eleje nem volt döcögős, mert az volt. Nem mondom, hogy minden ment egy karikacsapásra, mert nem ment, de Isten kegyelmes és jóságos Édesatya volt, és megáldotta a házasságunkat.

Ma már van egy gyönyörű kisfiúnk (és reméljük hamarosan jön a testvére is).

Az pedig, hogy "ki kell próbálni egymást"?

Ez is csak egy "kiskapu", hiszen Isten nem végez fél munkát. Akit melléd ad társul, az pontosan olyan, amilyenre Neked szükséged van, MINDEN tekintetben! Még ha a dolgok néha mást is mutatnak...

Őszintén kívánom, hogy találd meg a HOZZÁD ILLŐ társat!

2012. jún. 26. 08:47
 18/30 anonim ***** válasza:

Az hogy római katolikus vagy nem feltétlenül jelenti azt,hogy cölibátust kell fogadnod!Sosem értettem meg,miért akar az ember az élvezeteknek gátat szabni!Szexnél felszabadultabb érzés nincs!

A másik köztudott,hogy a papok is bizony néha félre kufircolnak..Pont mi nap olvastam erről egy cikket!Egy hölgyel fotózták le elég félre érthetetlen szituban.

3-ik dolog mi a garancia,hogy az akit választasz jó is lesz az ágyban?Hogy össze passzoltok?Vagy életed végéig inkább a pocsék szexet választod?Akk csak hajrá,és gratula ehhez a középkori felfogáshoz,amit a kedves "vallás" nevelt beléd..csendben megjegyzem én is római katolikus vagyok...

2012. jún. 26. 09:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Többen írták, hogy próbálj meg egy hasonló beállítottságú lányt keresni, de erre nem reagáltál. Nem gondolod, hogy ott lenne a legnagyobb esélyed? És nem csak a szex miatt, hanem nem árt, ha más dolgokban is hasonló állásponton vagytok.
2012. jún. 26. 10:04
 20/30 anonim ***** válasza:

17

Te nagyon naiv vagy. Remélem soha nem csalódsz az életben, illetve Istenedben, mert egy kegyetlen lény lesz belőled, ha rájössz, az élet nem így működik.

2012. jún. 26. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!