Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra bármennyi esély is, hogy egy 15 éves lány egy 27 éves pasival összejöjjön?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 20:19
31/41 anonim válasza:
persze hogy van. ő is szeret szexelni gondolom...
amúgy drága virágszál nem a kinézete meg a modora a lényeg. lehet az kisfiús. de ő egy 27 éves felnőtt te megy gyerek vagy, és a világnézetetek, gondolkodásotok baromi távol áll egymástól, és egyszerűen nem tudnád kiegészíteni őt, mint nő. persze dugni veled is lehet.
32/41 anonim válasza:
Ha apa koplexusa van, akkor simán...
33/41 anonim válasza:
Mi ez valami törvény? Elárulom 35 évesen köszönöm jól vagyok házasság meg gyerek nélkül. Nem is tervezem, így azt csinálok amit akarok.
35 ffi
34/41 anonim válasza:
Én ismerek ilyen párt, úgyhogy van. Mondjuk, elég furának tartom, de biztos csak begyöpösödtem.
35/41 anonim válasza:
Szinte semmi, ilyenkor még nagyon szembetűnő 12 év korkülönbség. 20 évesen már azt mondanám, hogy elmegy, de így esélytelen. Max szexre kellenél neki.
36/41 anonim válasza:
próba szerencse :) 1 éve én is így voltam a párommal én akkor 17 voltam ő 29 :D úgy voltam vele hogy úgyse működik ezért eljárogattunk ide oda csak úgy anélkül hogy bármire is számítanánk a másiktól, aztán észrevettük hogy egymásba szerettünk :D és ennek egy éve :D
37/41 A kérdező kommentje:
Szerdán ismét látom érdemes kivágott felsőben mennem ?:)
2012. aug. 25. 18:53
38/41 anonim válasza:
előző vagyok: most akkor megdugatni akarod magad? mégsem vagy elég érett hozzá... mi egymás iránt érdeklődtünk....
39/41 A kérdező kommentje:
Nem akarom megdugatni magam :D csak azért gondoltam mégis abban megyek :DD
2012. aug. 25. 19:01
40/41 anonim válasza:
előző: minek? ha már alapból azzal akarod megfogni esélyed sincs hogy téged szeressen... sőt felejtsd el inkább... neked nem való idősebb pasi hidd el. koppannál nem kicsit :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!